8372

Üstün
Makaleler
8
Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz üzere Şubat 2024'te hayatımıza, pek alışık olmadığımız türde bir dizi girdi. Fakat ilk bölümünden itibaren, gerek oyuncularıyla, gerek atmosferiyle tüm dünyanın ilgi odağı olmayı başardı. İlk sezonu bitince insanlar hemen ikinci sezonu beklemeye başladı. Hayranlarına bir duyuru da dizinin toplamda 3 sezon oynayacağıdır. Şimdi gelelim topladığı Emmy ödüllerine.
  1. En iyi dram
  2. En iyi yönetmenlik
  3. En iyi ses miksajı
  4. En iyi ses kurgusu
  5. En iyi resim kurgusu
  6. En iyi görüntü yönetmenliği
  7. En iyi dönem kostümleri
  8. En iyi ana başlık tasarımı
  9. En iyi prodüksiyon tasarımı
  10. En iyi protez makyajı
  11. En iyi dublör performansı
  12. Bir drama için en iyi oyuncu kadrosu
  13. En iyi görsel efektler
  14. En iyi dönem/fantezi makyajı
  15. En iyi dönem/fantezi saç şekillendirme
  16. En iyi kadın oyuncu (Anna Sawai)
  17. En iyi başrol oyuncusu (Hiroyuki Sanada)
  18. Drama dalında en iyi konuk erkek oyuncu (Néstor Carbonell)
Izleyen varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Devamının gelmesini o kadar çok istiyorum ki yani burada böyle bitmemeliydi çok hevesimi kursağımda bıraktılar...

Diziyi bir çırpıda bitirdim ve gerçekten güzel, son zamanlarda izlediğim en iyi iş ama tarihten spoiler yedim ya John Blackthrone falan hiç adadan ayrılmamış hep orada kalmış, Ishido savaşı kaybedip işkencelere maruz kalmış vs. Hevesim bir tık kaçmadı değil. Aynısı Thorfinn'de yani Vinland Saga'da da olmuştu..

Ben de siyasetten çok sağlam savaş sahneleri bekliyorum. Umarım gerçekleşir.
Aslında benim de tam tersi full siyaset olsa
-bu sezon gibi- sıkılmadan rahat 4-5 sezon izlerim. Benim için en önemli şey aksiyondan çok hikayesi. Hikaye tutarlı olmuş mu, mantık hatası var mı, hangi karakter nasıl düşünüyor vs. beni daha çok bağlıyor o yapıma. Bu yüzden aksiyon filmlerini hiç sevmem. Ortalama bir hikayesi oluyor onların.

Son düzenleme:
Diziyi bir çırpıda bitirdim ve gerçekten güzel, son zamanlarda izlediğim en iyi iş ama tarihten spoiler yedim ya John Blackthrone falan hiç adadan ayrılmamış hep orada kalmış, Ishido savaşı kaybedip işkencelere maruz kalmış vs. Hevesim bir tık kaçmadı değil. Aynısı Thorfinn'de yani Vinland Saga'da da olmuştu..

Aslında benim de tam tersi full siyaset olsa
-bu sezon gibi- sıkılmadan rahat 4-5 sezon izlerim. Benim için en önemli şey aksiyondan çok hikayesi. Hikaye tutarlı olmuş mu, mantık hatası var mı, hangi karakter nasıl düşünüyor vs. beni daha çok bağlıyor o yapıma. Bu yüzden aksiyon filmlerini hiç sevmem. Ortalama bir hikayesi oluyor onların.

Hocam inanılmaz zıt şeylerden hoşlanıyoruz. :D Mesela Rings of Power dizisinde Saruman bölümlerine sinir oluyorum. Deli gibi güçlü adam ama insanları manipüle etmekten zevk alıyor. Girse, ortalığı kırıp dökse mis gibi olacak. Ahahahahaha