Şimdiden bunun hayalini kuruyorsan, gayet de yapılabilir. Sorun tamamen kendini geliştirmekte. Bir noktaya gelip bırakırsan bir anlamı kalmaz. Bu sektörde kendini sürekli eğitmelisin ve en iyi olmaya çalışmalısın; yoksa pek bir anlamı yok.

Hocam önce neyi sevdiğine ve nelerle uğraşacağına bir karar ver. Ne zaman sayfayı resetlesem siz varsınız sayfamda ve aynı soruları farklı kılıflarla sorup duruyorsunuz, bu kaçıncı konu oldu yahu :D?

Oyun mu yapacaksınız? Yazılım mı geliştireceksiniz? Robotik mi kodlayacaksınız? Uzayla ilgili bir şeyler mi yapacaksınız? Bence bi' yerinizde durun yahu. RPG oyunlarındaki gibi bir anda her şeyi yapamazsınız, tak diye gelişemezsiniz. Hayatın gerçekleri bu. Önce sınavınızı bitirin, sonra da neyi hobi olarak yapmak istiyorsanız onun eğitimlerini alın. Bu kadar basit.

Bu çelişkili bir cümle. Kendiniz kod yazamıyorsanız dil bilmiyorsunuz demektir. Hoş bilmek de zorunda değilsiniz. Başka hobilere yönelebilirsiniz.
Hobi, siz ne takıldınız ya bana ben sizden hobilerimi bırakmalı mıyım diye bir soru sormadım. Siber güvenlik yapılmalı mı? Yapılmamalı mı?

Hobi, siz ne takıldınız ya bana ben sizden hobilerimi bırakmalı mıyım diye bir soru sormadım. Siber güvenlik yapılmalı mı? Yapılmamalı mı?

Kimsenin takıldığı bir şey yok hoca, siz durumu savaşa çeviriyorsunuz :D. Soru sormuşsunuz ve cevap veriyoruz ahali olarak. Eleştiri kaldıramayacaksanız fikirlerimizi de sormayın.

Her neyse konuyla alakalı olarak ilk mesajımda belirttiğim gibi, bu kadar şey üstüne bence yapılmamalı; karar sizin yine de.

Son düzenleme:
Kimsenin takıldığı bir şey yok hoca, siz durumu savaşa çeviriyorsunuz :D. Soru sormuşsunuz ve cevap veriyoruz ahali olarak. Eleştiri kaldıramayacaksanız, fikirlerimizi de sormayın.

Her neyse konuyla alakalı olarak ilk mesajımda belirttiğim gibi; bu kadar şey üstüne bence yapılmamalı. Karar sizin yine de.
Ben nerede savaş yaptım hocam? Siz saçma şekilde benim hobilerimi sorguladınız. Siber güvenlik başlamalı mıyım? Sorusundan nereye geldik.

Ben nerede savaş yaptım hocam? Siz saçma şekilde benim hobilerimi sorguladınız. Siber güvenlik başlamalı mıyım? Sorusundan nereye geldik.
Hayır, kimse sizin hobilerinizi sorgulamıyor. Soruyla alakalı birçok yanıt verilmiş zaten. Hobileriniz kimsenin umrunda değil. Sadece kararsızlığınızdan vazgeçip bir şeyler yapmanızı öneriyorlar ve haklılar.

Konu bağlamından çıkmadığımız, tekniğini bozmadığımız ve saygısızlık olmadığı sürece de eleştirmek bizim hakkımız. Dinleyip dinlememek size kalmış.

Her neyse bir önceki mesajımda da belirttim sayın hocam: Bu kadar şey yapıyorsanız bunu yapmak gereksiz olur. Saygılar

Son düzenleme:
Hayır, kimse sizin hobilerinizi sorgulamıyor. Soruyla alakalı birçok yanıt verilmiş zaten. Hobileriniz kimsenin umrunda değil. Sadece kararsızlığınızdan vazgeçip bir şeyler yapmanızı öneriyorlar ve haklılar.

Konu bağlamından çıkmadığımız, tekniğini bozmadığımız ve saygısızlık olmadığı sürece de eleştirmek bizim hakkımız. Dinleyip dinlememek size kalmış.

Her neyse bir önceki mesajımda da belirttim sayın hocam. Bu kadar şey yapıyorsanız bunu yapmak gereksiz olur. Saygılar
Hocam nasıl sorgulamadınız diyosunuz bırak diye. Kararsız falan değilim ben merak ettiğim şeyler hakkında konu açtım. Siber güvenlik öğrenilmeli mi? Dedim öğretin veya nasıl öğrenilir demedim.

Hocam nasıl sorgulamadınız diyosunuz bırak diye. Kararsız falan değilim ben merak ettiğim şeyler hakkında konu açtım. Siber güvenlik öğrenilmeli mi? Dedim öğretin veya nasıl öğrenilir demedim.
Yahu sorgulayınca ne değişecek hoca? Yapmayı mı bırakacaksınız sanki? Sorunuza ben dahil onca insan yanıt veriyor da konudan alakasız yanıtları cevaplayarak konuyu çekiştiren siz oluyorsunuz bu durumda.

Seçmenin zor olduğunuzu önceki mesajınızda belirtmişsiniz. Biz de bu sorunuza yanıt veriyoruz ve eleştiriyoruz. Eleştrilerimize karşı alınan sizsiniz. Konudan kopmayınız lütfen. Gereksiz açıklama zahmetine sokuyorsunuz hem bizi hem de kendinizi. Sevgiler.

Yahu sorgulayınca ne değişecek hoca? Yapmayı mı bırakacaksınız sanki? Sorunuza ben dahil onca insan yanıt vermiş işte. Konuyu çekiştiren siz oluyorsunuz bu durumda. Seçmenin zor olduğunuzu önceki mesajınızda belirtmişsiniz. Biz de bu sorunuza yanıt veriyoruz ve eleştiriyoruz. Eleştrilerimize karşı alınan sizsiniz.
Zaten seçmek zordu şimdi daha zor hale geldi mesajlarla. Ben sorduğum şeye iyi bir yanıt veren kişi 4 taş çatlasın 6 kişidir.