UrbanRCC

Gelişen
Aklımda 3 seçenek var.

1-Atıl Samancıoğlunun ekteki kursları
2-Google Cybersecurity Professional Certificate
3-Hackthebox.com
4-TryHackMe

Şu anda Atıl Samancıoğlu'nun Etik Hacker Olma Kursunu izliyorum, yarısından fazlasını bitirdim. Bu kurstan sonra yoluma nasıl devam etmeliyim?

1758887155794.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurslarla bu iş yürür yürümez. Ben şimdiye kadar kurslardan bir şey öğrenmedim ve binlerce saat harcamışımdır. Sertifika yoluna git. Sertifikada öğrenmek araç, kursta öğrenmek amaç. Öğrenmek bir edinimdir ve araç olarak kalmalı.

Başlangıç Teknik Bilgi: CompTIA Sec+
Başlangıç Pratik Bilgi: BTL1

Özellikle ikinci dediğime CrowdStrike bile bakıyor işe alım yaparken. Bilgi, Crowdstrike’da çalışan arkadaşımdan.

Kurslarla bu iş yürür yürümez. Ben şimdiye kadar kurslardan bir şey öğrenmedim ve binlerce saat harcamışımdır. Sertifika yoluna git. Sertifikada öğrenmek araç, kursta öğrenmek amaç. Öğrenmek bir edinimdir ve araç olarak kalmalı.

Başlangıç Teknik Bilgi: CompTIA Sec+
Başlangıç Pratik Bilgi: BTL1

Özellikle ikinci dediğime CrowdStrike bile bakıyor işe alım yaparken. Bilgi, Crowdstrike’da çalışan arkadaşımdan.
Bunları almaya bütçem yetmiyor maalesef. TryHackMe ve HackTheBox da mı yetersiz?

Kırmızı takım istiyorsan ve bütçen de yoksa yukarıda belirttiğin Web sitelerinden devam etmelisin. Başka bir yol göremiyorum şahsen.

Aklımda 3 seçenek var.

1-Atıl Samancıoğlunun ekteki kursları
2-Google Cybersecurity Professional Certificate
3-Hackthebox.com
4-TryHackMe

Şu anda Atıl Samancıoğlu'nun Etik Hacker Olma Kursunu izliyorum, yarısından fazlasını bitirdim. Bu kurstan sonra yoluma nasıl devam etmeliyim?

Eki Görüntüle 187865
Hocam şu an hangi aşamadasınız ? Eğitimlerin faydasını gördünüz mü ?

Kırmızı takım istiyorsan ve bütçen de yoksa yukarıda belirttiğin Web sitelerinden devam etmelisin. Başka bir yol göremiyorum şahsen.
Bütçemiz varsa bu alanda nerelere yönelebiliriz? Üniversiteler yeterli değil ve ben kendimi bu alanda geliştirmek istiyorum. Hangi Kursları alabilirim hem başlangıç hem de ileri seviye olarak ?