Kurslarla bu iş yürür yürümez. Ben şimdiye kadar kurslardan bir şey öğrenmedim ve binlerce saat harcamışımdır. Sertifika yoluna git. Sertifikada öğrenmek araç, kursta öğrenmek amaç. Öğrenmek bir edinimdir ve araç olarak kalmalı.
Başlangıç Teknik Bilgi: CompTIA Sec+
Başlangıç Pratik Bilgi: BTL1
Özellikle ikinci dediğime CrowdStrike bile bakıyor işe alım yaparken. Bilgi, Crowdstrike’da çalışan arkadaşımdan.
Kurslarla bu iş yürür yürümez. Ben şimdiye kadar kurslardan bir şey öğrenmedim ve binlerce saat harcamışımdır. Sertifika yoluna git. Sertifikada öğrenmek araç, kursta öğrenmek amaç. Öğrenmek bir edinimdir ve araç olarak kalmalı.
Başlangıç Teknik Bilgi: CompTIA Sec+
Başlangıç Pratik Bilgi: BTL1
Özellikle ikinci dediğime CrowdStrike bile bakıyor işe alım yaparken. Bilgi, Crowdstrike’da çalışan arkadaşımdan.
Pardon, EtikHacker demişsin. Kırmızı takıma mı yönelmek istiyorsun yoksa mavi takıma gidip Security Analyst Officer olmak mı istiyorsun? Yukarıda dediklerim Blue Teamer’ı bağlar.
Bütçemiz varsa bu alanda nerelere yönelebiliriz? Üniversiteler yeterli değil ve ben kendimi bu alanda geliştirmek istiyorum. Hangi Kursları alabilirim hem başlangıç hem de ileri seviye olarak ?