O nasıl oluyor yahu? Ter bezlerini de mi alıyorlar?Artık benim için yaz aylarında terlemek nerdeyse yok gibi bir şey. Erkekten kadına geçişin en sevdiğim yanlarından birisi bu kesinlikle.
Detaylar
Kim cevapladı?Eski halimin %5'i kadar terliyorum artık hormonlardan ötürü.O nasıl oluyor yahu? Ter bezlerini de mi alıyorlar?
İlginç valla şaşırdım, iyi bari 2 dertten kurtuldun o zaman.Eski halimin %5'i kadar terliyorum artık hormonlardan ötürü.
Doğru dürüst güneş almayan ve ara ara esen evim için bile klima bir ihtiyaç olduysa güneş alan her evde klima olmalı.Bu yazı atlatalım artık klima vakti geldi, evim yüksek rakımda ve serin oluyor diye şimdiye kadar ihtiyaç duymadım ama artık ihtiyaç.
Ken Carson
Uzman
Genelde evde olmuyorum ama olursam da arabaya atıyorum kendimi
Kliması iyi üflüyor.
Geçen ay klimayı aldım alamayanlara da nasip olmasını dilerim.
Terleyecek hava kalmadı burda hatta geceleri üşüyorum.Terliyorum, sonra üflüyorum buz kesiliyom vallaha.
Adana gibi yerde sıcaklara karşı bir şey yapamıyoruz. Çünkü dehşet biçimde sıcak var. Sıcağı da geç. Nem de aşırı fazla.
Az önce hava durumuna baktım. Adana buradan daha soğuk ama hissedilen daha yüksek. Nem neredeyse 2 kat fazla.