(Not: Konu troll değil, anlattığım her şey doğru)

Bugün arkadaşlarla konuşurken arkadaşın biri sinirlenip hızlı konuşmaya başladı ve benim tam dudağımın üstüne çok çok ufak bir damla tükürük sıçradı (en huylandığım işlerden biridir). Birden aklıma HIV virüsü geldi, zaten benim böyle kafamdan hastalık uydurduğum ilk değil. Normalde hastalık hastası değilim ama bazen obsesyon olarak beliriyor. Sadece bir damla tükürük sıçradı zaten hemen sildim. Yine de aklıma takıldı bayağı korktum. Sırf HIV falan da değil başka ne hastalık bulaşabilir bana? Sonra içimdeki ses "o elemanı köpek falan ısırdıysa kuduz falan geçebilir mi?" diye sordu ve sabahtan beri bunu düşünüyorum. Tek bir damla tükürük geldi dudağımın üstüne. Kuduz falan olmam değil mi? Nasıl rahatlayabilirim? Dudağımın üstüne gelen bir damla bile olmayan tükürükten hastalık falan bulaşır mı?

Not: Sanırım OKB hastası olabilirim. Kompülsiyon kısmından emin olmasamda saçma sapan düşünceler gelip kafamın içini yiyor. Ölümden korkmak da değil bu, ölümün belirli şekillerinden korkuyorum.

Hatta:
  1. Kuduz olmak.
  2. İşkence görerek öldürülmek.
Çok korkuyorum.
HIV kan hastaligi tukurukten bulasmaz. Tukurukle bulasabilecek hastaliklar Corona, grip, ucuk, nezle vb hastaliklar sadece.

HIV kan hastaligi tukurukten bulasmaz. Tukurukle bulasabilecek hastaliklar Corona, grip, ucuk, nezle vb hastaliklar sadece.
Hocam emin misiniz? Rahatladım biraz. Birde sabah biraz dudağımdaki deriler soyulmuştu onları koparmıştım(dudağım hafif yara gibiydi ama kanama falan yoktu dudağımda) ama olay öğleden sonra oldu. Bir şey olmaz diyorsunuz yani. Kuduz da heralde arkadaş ısırılmış olsa okula vb gelmezdi.

Hocam emin misiniz? Rahatladım biraz. Birde sabah biraz dudağımdaki deriler soyulmuştu onları koparmıştım(dudağım hafif yara gibiydi ama kanama falan yoktu dudağımda) ama olay öğleden sonra oldu. Bir şey olmaz diyorsunuz yani. Kuduz da heralde arkadaş ısırılmış olsa okula vb gelmezdi.
Kuduz asiri nadir gorulen bir hastalik korkacak bir sey oldugunu sanmiyorum.

Kuduz asiri nadir gorulen bir hastalik korkacak bir sey oldugunu sanmiyorum.
Zaten aşırı adaletsiz olurdu bu, düşünsene o kadar sene uğraşıyorsun saçma salak bir şeyden ölüyorsun. Dışkı yoluna gitmek dedikleri bu olsa gerek. Neyse, ben bu saçmalığı kafamdan atıyorum.

Hocam emin misiniz? Rahatladım biraz. Bir de sabah biraz dudağımdaki deriler soyulmuştu onları koparmıştım(dudağım hafif yara gibiydi ama kanama falan yoktu dudağımda) ama olay öğleden sonra oldu. Bir şey olmaz diyorsunuz yani. Kuduz da herhalde arkadaş ısırılmış olsa okula vb gelmezdi.

Evet hocam Hiv virüsü tükürük yoluyla bulaşmaz merak etmeyin. Aşağıya link bırakıyorum, oraya bakabilirsiniz.

Kaynak