Arkadaşlar arkadaşımın 12400F-1660S sistemine Sapphire 9060XT ekran kartı aldık. Fakat hiçbir şekilde görüntü alamadık. Her şeyi söktük taktık. Denemediğimiz yöntem kalmadı. Karta iade oluşturduk en sonunda. Aynı sorunları yaşayanlar olmuş hep. Anlamadık gitti.
Arkadaşlar arkadaşımın 12400F-1660S sistemine Sapphire 9060XT ekran kartı aldık. Fakat hiçbir şekilde görüntü alamadık. Her şeyi söktük taktık. Denemediğimiz yöntem kalmadı. Karta iade oluşturduk en sonunda. Aynı sorunları yaşayanlar olmuş hep. Anlamadık gitti.
NVIDIA gibi tak çalıştır mantığı yok maalesef AMD kartlarda, DDU ile önceden sürücüyü temizleyip BIOS'dan birkaç tane işlem yapmanız gerekiyor. Tabii uğraşamak istemiyorsanız iade edip NVIDIA'ya geçin, kafanız rahat etsin.
NVIDIA gibi tak çalıştır mantığı yok maalesef AMD kartlarda, DDU ile önceden sürücüyü temizleyip BIOS'tan birkaç tane işlem yapmanız gerekiyor. Tabii uğraşamak istemiyorsanız iade edip NVIDIA'ya geçin, kafanız rahat etsin.
BIOS'tan ne işlemi yapmamız gerekiyor. Ben kendim de 9060XT kullanıyorum hiç böyle ayarlamalar yapmadık. Arkadaşım 1070'ten 9070XT'ye geçti tak çalıştır kullanıyor.
Evet sildik güvenli modda filan yaptık ama nafile.
Deneyeceğiz.
BIOS'tan ne işlemi yapmamız gerekiyor. Ben kendim de 9060XT kullanıyorum hiç böyle ayarlamalar yapmadık. Arkadaşım 1070'ten 9070XT'ye geçti tak çalıştır kullanıyor.
Sorun anakart ile alakalı diye düşünüyoruz. Izoly marka anakart güncellemesi vs hiçbir şeyi yok. Başka kasada ekran kartı çalışıyor. Sizinkisi ne marka?
Sorun anakart ile alakalı diye düşünüyoruz. Izoly marka anakart güncellemesi vs hiçbir şeyi yok. Başka kasada ekran kartı çalışıyor. Sizinkisi ne marka?
Bende aynı bende de A320 var 7 senelik başka sistemde denedim çalışmadı kartı iade ettim bozuk diye aynı karttan tekrar aldım ama düzelmedi yani iki kartında bozuk gelme olasılığı olduğunu düşünmüyorum tek sorun anakart kalıyor B550 anakarta geçmeyi düşünüyorum. Yüksek ihtimal eski anakartlarda çalışmıyor internette 1 tane A320 vb. eski anakartlarla 9060 kullanan görmedim. Yüksek ihtmal iade ettiğim kartı denediğim diğer sistemde de eski bir anakart vardı. Eski ekran kartımı (RX6600) takınca sorunsuz çalışıyor.