Reno 5 Lite kullanıp bu yorumu yapıyorsunuzO lanet işletim sistemini ve türevlerini benimseyemiyorum, günahsa da tek günahım bu oluversin.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
"Zorlama"lık bir şey yok. Bilgim olmadığı için bu modellerin sıfırları bulunabiliyor mu ve bulunabiliyorsa fiyatları nedir, diye sordum. iPhone alacağım kesin, eğer bu modellerin sıfırlarını 40-45 bin bandında bulabilirsem bu modelleri alacağım. Eğer bulamazsam da bütçeyi yükseltip 16 Pro/Pro Max düşüneceğim.
Android düşünseydim bunu en başında zaten belirtirdim. O lanet işletim sistemini ve türevlerini benimseyemiyorum, günahsa da tek günahım bu oluversin.
Hepinize teşekkür ederim.
Yani birkac seneye güncelleme almayacak ve Apple'a göre "külüstür" listeye girecek cihaz almak mantıklı değil. Ve hâla daha ön yargıda bulunuyorsunuz. Düşük segment ve kötü yazılım kullanınca hemen "Android kötü kanzi" demeye başlıyorsunuz. Denemek, incelemek en iyisidir. İncelediniz ve sevmediyseniz (olabilir) o zaman bütçeyi 16 Pro Max'e çıkartın. Çıkartamazsanız kameradan kısıp 16 Plus alın.
- Makaleler
- 1
13PM - 14PM modellerinin sıfırını zor bulursun, bulduğun cihazların fiyatları da absürt olur, 16 serisine yönelmen dâhâ iyi olur.
Android istersen S25 serisi de güzel tercih olur, Oneplus 13 falan da ayrı bir seçenek.
Android istersen S25 serisi de güzel tercih olur, Oneplus 13 falan da ayrı bir seçenek.
Reno 5 Lite kullanıp bu yorumu yapıyorsunuz, hayatınızda hiç üst segment Android kullanmadan bu yorumu yazdığınıza o kadar eminim ki. Madem iPhone fiyatını sorucaktınız o zaman telefon tavsiyesinde değil konunun kendi yeri olan "iPhone" kısmında açabilirdiniz. Biz burada tavsiye veremiyorsak tavsiyelerimizi dinlemiyorsanız bu telefon tavsiyesi olmaz.
Yani birkac seneye güncelleme almayacak ve Apple'a göre "külüstür" listeye girecek cihaz almak mantıklı değil. Ve hâla daha ön yargıda bulunuyorsunuz. Düşük segment ve kötü yazılım kullanınca hemen "Android kötü kanzi" demeye başlıyorsunuz. Denemek, incelemek en iyisidir. İncelediniz ve sevmediyseniz (olabilir) o zaman bütçeyi 16 Pro Max'e çıkartın. Çıkartamazsanız kameradan kısıp 16 Plus alın.
Reno 5 Lite kullanıyorum, dedim. Hayatımda kullandığım/deneyimlediğim ilk ve tek Android cihaz Reno 5 Lite'tır, demedim
Üst ya da alt segmentlik bir durum yok, kendi kendinize tripleniyorsunuz hemen. S25 Ultra hediye edin, satıp iPhone cihazlara yöneleceğim artık. Bunun kaçarı yok. Teşekkür ederim.
Tamamdır, teşekkür ederim.13PM - 14PM modellerinin sıfırını zor bulursun, bulduğun cihazların fiyatları da absürt olur, 16 serisine yönelmen dâhâ iyi olur.
Kullanmışsanızda belli ki hiç amiral gemisi kullanmamışsınız. Alınacaksa 16 serisine bakın bu cihazların hepsi emekli.Reno 5 Lite kullanıyorum, dedim. Hayatımda kullandığım/deneyimlediğim ilk ve tek Android cihaz Reno 5 Lite'tır, demedim.
Üst ya da alt segmentlik bir durum yok, kendi kendinize tripleniyorsunuz hemen. S25 Ultra hediye edin, satıp iPhone cihazlara yöneleceğim artık. Bunun kaçarı yok. Teşekkür ederim.
- Makaleler
- 6
Reno 5 Lite kullanıyorum, dedim. Hayatımda kullandığım/deneyimlediğim ilk ve tek Android cihaz reno 5 Lite'tır, demedim.
Triplenmiyorum. Sadece kendinin ön yargıda olduğunu söyledim. Bunun neresi trip? İncelemek hata mı? Ya da ayıp mı? Siz bilirsiniz ama bunu "iPhone" kategorisinde açmanız daha iyi olurdu.
İyi günler.
Bana bunlarla gelin. Sordum, "iPhone 13/14 Pro Max'i sıfır bulabilir miyim?" dedim. Cevabınız ve öneriniz de bu oldu. Teşekkür ederim.Kullanmışsanızda belli ki hiç amiral gemisi kullanmamışsınız. Alınacaksa 16 serisine bakın bu cihazların hepsi emekli.
O zaman bu konu iPhone yerinde açılır. Bu telefon tavsiyesinde açılmış, bende tavsiyemi verdim.Bana bunlarla gelin. Sordum, "iPhone 13/14 Pro Max'i sıfır bulabilir miyim?" dedim. Cevabınız ve öneriniz de bu oldu. Teşekkür ederim.
- Makaleler
- 1
Arkadaşın eski bir Apple cihaz kullanmış olsa, "Apple'cılar kötü iPhone'u iyi Android'e tercih etsin" derim ama dediğin gibi S25 serisi mantıklı olabilir. Eğer güncel iPhone serisi alacaksa iPhone 16'yı alabilir. Ne kadar kağıt üstünde Android'ler iyi olsa da iPhone deneyimi farklı oluyor; örneğin, ben S24 Ultra'dan iPhone 16'ya geçtim ve daha mutluyum.Sizin kararınız. Düşük bir android kullanınca hepsinin kötü olduğunu düşünmek gayet normal.
Yeni konular
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-