Detaylar
Kim cevapladı?Tabi@Denkc, mesajarında fazladan alıntılar var, düzeltir misin? Rahatsız edici.![]()
SunseTTime
Uzman
Sıfır Sapphire 9060 XT de bile sorun yaşamışken, sırf NVDIA diye ikinci el bir ekran kartı almazdım. Bir sorun yaşasan ilk sahibi değilsin servisten destek alamayacaksın ki muhtemelen garantisi dolmuş olacak. Eğer üzerine 2500 TL koyma şansın olursa 7500F ile 5060 Ti kullanabilirsin, çok da güzel olur.
5060'Ti'a da baktım ama ona da 4070'ten zayıf diyorlar. Ki gerçekten öyle görünüyor. Kafa karıştırıcı.Sıfır Sapphire 9060 XT de bile sorun yaşamışken, sırf NVDIA diye ikinci el bir ekran kartı almazdım. Bir sorun yaşasan ilk sahibi değilsin servisten destek alamayacaksın ki muhtemelen garantisi dolmuş olacak. Eğer üzerine 2500 TL koyma şansın olursa 7500F ile 5060 Ti kullanabilirsin, çok da güzel olur.
Easley
Uzman
Teknoloji 0 ürün aldığında bile şans işi olduğu ve bu tarz ürünlerin olabilecek en düşük derecede şansa bırakılması gerektiği için RX 9060 XT veya RTX 5060 Tİ derim. Tabii ki 0 halleri. Ram felan olsa ikinci el alınır bozulma ihtimali çok çok düşük ama ekran kartı bu derecede şansa bırakılmamalı bence.
SunseTTime
Uzman
Daha iyi daha kötü konusu çok fazla abartılıyor diye düşünüyorum. %10'luk bir performans farkı var. Alacağın yazılım desteği, ürünün sıfır olması ve MFG gibi özellikleri düşününce neden daha yeni bir kart tercih etmeyelim ki? Dediğin kart sıfır olsa onu da alabilirdin ama bu şartlar altında 5060 Ti daha mantıklı duruyor.5060'Ti'a da baktım ama ona da 4070'ten zayıf diyorlar. Ki gerçekten öyle görünüyor. Kafa karıştırıcı.
Easley
Uzman
Bu tarz kartların TDP'si düşük dolayısıyla az ısınıyorlar, muhtemelen yetecektir.
SunseTTime
Uzman
Ekran kartı marka olayından ben pek anlamıyorum hocam. Fakat forumda gördüğüm kadarıyla hangisi uygunsa onu alın, çok bir fark yaratmıyor diyorlar. Bu noktada karar sana kalmış. Benimki Asus 5060Ti, iki fanlı olduğu halde seninkinden daha pahalıya gelmişti bana. Böylesi daha mantıklı duruyor.
TDP'nin düşük olması aynı zamanda performansın da az olması anlamına gelmiyor muBu tarz kartların TDP'si düşük dolayısıyla az ısınıyorlar, muhtemelen yetecektir.