Pabola

Uzman
Cihaz
Xiaomi Mi 13T Pro
Merhaba. Xiaomi Watch 2 Pro almayı düşünüyorum. Sıfır olarak Pazarama'da 6.720₺ ve başka yerde de satılmıyor zaten. İkinci el olarak Sahibinden ilanlarına baktım ve Param Güvende ile toplam 5.430 TL tutacak bir saat buldum. Saat 10 günlük. Satan kişi para lazım olduğu için satıyor. Bir ilan daha buldum, cihaz 3 aylık ve sahibi işi gereği kullanamadığı için satışa koymuş. Param Güvende ile 4.500 TL civarı tutuyor. Sizce hangi seçenek mantıklı tavsiyeniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz ürünlerde sıfır alıp keyfine bakmak her türlü daha iyi bence. Saat sonuçta bir yeri çiziktir ya da kordonu biraz kirlidir içine sinmez.

Bu tarz ürünlerde sıfır alıp keyfine bakmak her türlü daha iyi bence. Saat sonuçta bir yeri çiziktir ya da kordonu biraz kirlidir içine sinmez.
Sadece kordon kirliyse sorun olmaz bence yenisi alınıp kullanılabilir.
Cevaplarınız için teşekkürler. Video yollamıştı atılıyorsa ekleyeyim. Ha birde tek aklımdaki şey garantiye yollarken sorun yaşar mıyım fatura adından dolayı?
Video boyuttan dolayı yüklenmiyor ama kozmetik olarak temiz.

Cevaplarınız için teşekkürler. Video yollamıştı atılıyorsa ekleyeyim. Ha birde tek aklımdaki şey garantiye yollarken sorun yaşar mıyım fatura adından dolayı?
Video boyuttan dolayı yüklenmiyor ama kozmetik olarak temiz.
Yaşayabilirsin. İkinci el anakart almıştım. Garantiye gönderirken Vatan Bilgisayar fatura sahibini istemişti.

Ne yaptınız peki? Sonuç ne oldu?
Satıcıyla aynı şehirde oturuyordum. Arayıp durumu anlattım rica ettim. Kartı ona verdim o kargoladı. Tamirden dönünce bana haber etti gidip evinden aldım. Adamla hiçbir tanışıklığımız yoktu ama iyi biriydi. Yardım etmek için uğraştı sonuçta. Herkes böyle olmaz o yüzden hiç başını ağrıtma. Paranı değer kaybetmeyecek şekilde muhafaza et. Önümüzdeki ay biraz daha ekleyip sıfır al. Kesinlikle yaşanmışlığın verdiği tecrübeyle rahatlıkla söylüyorum. Teknolojik ürünlerde sabredip erteleyin ama sıfır alın. Keyfinize bakın.

Satıcıyla aynı şehirde oturuyordum. Arayıp durumu anlattım rica ettim. Kartı ona verdim o kargoladı. Tamirden dönünce bana haber etti gidip evinden aldım. Adamla hiçbir tanışıklığımız yoktu ama iyi biriydi. Yardım etmek için uğraştı sonuçta. Herkes böyle olmaz o yüzden hiç başını ağrıtma. Paranı değer kaybetmeyecek şekilde muhafaza et. Önümüzdeki ay biraz daha ekleyip sıfır al. Kesinlikle yaşanmışlığın verdiği tecrübeyle rahatlıkla söylüyorum. Teknolojik ürünlerde sabredip erteleyin ama sıfır alın. Keyfinize bakın.
Haklısınız hocam teşekkürler sıfıra karar verdim.