Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Lastpass var. Onu kullanabilirsin. Her ne kadar tarayıcıda kullansam da, iş görüyor diyeyim.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Hocam can değerin zamanında böyle videosu vardı hala güvenilir mi bilmiyorum.
- Makaleler
- 4
Hocam can değerin zamanında böyle videosu vardı hala güvenilir mi bilmiyorum.
İlk kez duydum. O konu hakkında hiçbir fikrim yok.
Beyazıt
Üstün
1Password ve Keeper tavsiye ederim. Eskiden LastPass ve LastPass 2FA kullanıyordum ama Can hocanın videosundan sonra bıraktım.
Ekstra olarak Bitwarden bakabilirsiniz.
Can Değer şifre yöneticileri hakkında bir video yapmıştı ona göz atabilirsiniz.
Ekstra olarak Bitwarden bakabilirsiniz.
Can Değer şifre yöneticileri hakkında bir video yapmıştı ona göz atabilirsiniz.
okudum kabul ediyorum
Uzman
Bir deftere not alman çünkü şifrelerin çalınıp hesapların gider.Arkadaşlar bana şifrelerimi kaydedebileceğim program önerir misiniz?
Normalde hep WinRAR'a şifreli klasör oluştururdum ama format öncesi USB'ye atmayı unutuyorum.
Ben küçük bir not defterine not alıyorum öneririm.
- Makaleler
- 9
Bitwarden öneririm. Açık kaynak ve en iyisi. 2AD koyabiliyorsun. Uygulama içi 2FA kodu içi para istiyor sadece. Açık kaynak olup bu kadar güzel olan başka uygulama yok. Her platform için var. Mobil arayüzü kötü biraz fakat yakında yeni bir arayüz yayınlayacaklar.
KeePass önermem çünkü yedeklemeyi kendi seçtiğin bulut yöneticisine yapıyor. Google Drive vs.
Şifre yöneticisi ile hem uzun hem güvenilir şifreler koyarsınız. Şifreniz veri ihlalinde açığa çıkar ise seni bilgilendirir ayrıca. Tek tek not defterinden şifre yazmana gerek kalmaz. Girmek istediğin hesaba tıklıyorsun ve otomatik dolduruyor isim şifre kısmını.
KeePass önermem çünkü yedeklemeyi kendi seçtiğin bulut yöneticisine yapıyor. Google Drive vs.
Not defterine almanın mantığı ne?Bir deftere not alman çünkü şifrelerin çalınıp hesapların gider.
Ben küçük bir not defterine not alıyorum öneririm.
- Zaman kaybı.
- Uzun şifre koyamazsın.
- Şifren çalınırsa seni bilgilendirmiyor.
Şifre yöneticisi ile hem uzun hem güvenilir şifreler koyarsınız. Şifreniz veri ihlalinde açığa çıkar ise seni bilgilendirir ayrıca. Tek tek not defterinden şifre yazmana gerek kalmaz. Girmek istediğin hesaba tıklıyorsun ve otomatik dolduruyor isim şifre kısmını.
Yeni konular
-
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-