tear Üstün Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 2.486 Makaleler 34 Çözümler 31 Beğeniler 3.202 20 Mayıs 2024 #1 En son 1 yıl önce oynadım şimdi ne şifresini ne maili hatırlıyorum. Oyun Epic Games hesabımda ama Social Club istiyor bunun herhangi bir yolu yok mu?
En son 1 yıl önce oynadım şimdi ne şifresini ne maili hatırlıyorum. Oyun Epic Games hesabımda ama Social Club istiyor bunun herhangi bir yolu yok mu?
okudum kabul ediyorum Uzman Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 302 Çözümler 4 Beğeniler 100 20 Mayıs 2024 #2 tear dedi: En son 1 yıl önce oynadım şimdi ne şifresini ne maili hatırlıyorum. Oyun Epic Games hesabımda ama Social Club istiyor bunun herhangi bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Rockstar Games signin.rockstargames.com Artı 0 Eksi
tear dedi: En son 1 yıl önce oynadım şimdi ne şifresini ne maili hatırlıyorum. Oyun Epic Games hesabımda ama Social Club istiyor bunun herhangi bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Rockstar Games signin.rockstargames.com
6 6873 Becerikli Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 418 Beğeniler 423 20 Mayıs 2024 #3 tear dedi: En son 1 yıl önce oynadım şimdi ne şifresini ne maili hatırlıyorum. Oyun Epic Games hesabımda ama Social Club istiyor bunun herhangi bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Epic hesabiniza erisebiliyorsaniz Rockstara'da erisebilirsiniz hocam. Artı 0 Eksi
tear dedi: En son 1 yıl önce oynadım şimdi ne şifresini ne maili hatırlıyorum. Oyun Epic Games hesabımda ama Social Club istiyor bunun herhangi bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Epic hesabiniza erisebiliyorsaniz Rockstara'da erisebilirsiniz hocam.
KS KS tear Üstün Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 2.486 Makaleler 34 Çözümler 31 Beğeniler 3.202 20 Mayıs 2024 #4 okudum kabul ediyorum dedi: Rockstar Games signin.rockstargames.com Genişletmek için tıkla... Yazdığımı okumadın sanırım mail hesabımı hatırlamıyorum o zaman farklı bir hesap bağlamışım. Artı 0 Eksi
okudum kabul ediyorum dedi: Rockstar Games signin.rockstargames.com Genişletmek için tıkla... Yazdığımı okumadın sanırım mail hesabımı hatırlamıyorum o zaman farklı bir hesap bağlamışım.
6 6873 Becerikli Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 418 Beğeniler 423 20 Mayıs 2024 #5 tear dedi: Yazdığımı okumadın sanırım mail hesabımı hatırlamıyorum o zaman farklı bir hesap bağlamışım. Genişletmek için tıkla... Hocam erisemiyor musunuz yani? Yoksa sadece isminimi unuttunuz. Artı 0 Eksi
tear dedi: Yazdığımı okumadın sanırım mail hesabımı hatırlamıyorum o zaman farklı bir hesap bağlamışım. Genişletmek için tıkla... Hocam erisemiyor musunuz yani? Yoksa sadece isminimi unuttunuz.
KS KS tear Üstün Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 2.486 Makaleler 34 Çözümler 31 Beğeniler 3.202 20 Mayıs 2024 #6 6873 dedi: Epic hesabiniza erisebiliyorsaniz Rockstara'da erisebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Otomatik bağlanmıyor hocam manuel giriş istiyor. 6873 dedi: Hocam erisemiyor musunuz yani? Yoksa sadece isminimi unuttunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben o zamanlar farklı bir mail bağlamışım şu an kullandığım mailden farklı o maili bilmiyorum şifresi dahil. Artı 0 Eksi
6873 dedi: Epic hesabiniza erisebiliyorsaniz Rockstara'da erisebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Otomatik bağlanmıyor hocam manuel giriş istiyor. 6873 dedi: Hocam erisemiyor musunuz yani? Yoksa sadece isminimi unuttunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben o zamanlar farklı bir mail bağlamışım şu an kullandığım mailden farklı o maili bilmiyorum şifresi dahil.
6 6873 Becerikli Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 418 Beğeniler 423 20 Mayıs 2024 #7 tear dedi: Otomatik bağlanmıyor hocam manuel giriş istiyor. Eki Görüntüle 48433 Genişletmek için tıkla... Hocam basta ki ve sondaki harfler ile Gmail hesaplariniz da gezinir misiniz? Belki oradan bulunabilir. Artı 0 Eksi
tear dedi: Otomatik bağlanmıyor hocam manuel giriş istiyor. Eki Görüntüle 48433 Genişletmek için tıkla... Hocam basta ki ve sondaki harfler ile Gmail hesaplariniz da gezinir misiniz? Belki oradan bulunabilir.
okudum kabul ediyorum Uzman Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 302 Çözümler 4 Beğeniler 100 20 Mayıs 2024 #8 tear dedi: Yazdığımı okumadın sanırım mail hesabımı hatırlamıyorum o zaman farklı bir hesap bağlamışım. Genişletmek için tıkla... Destek sitesi> Oyun başlatıcısı > Giriş yapılamıyor > hesap ele geçirildi (çalındı) > e-posta değişikliği isteyin. Diğer seçeneklere yanıt gelmediği için hesabınızı çaldırıyormuş gibi yapıyorsunuz. Bu şifrenizi sıfırlayacaktır. Bazı nedenlerden dolayı, destek personeli bunu yapmaya çalışsa bile şifreyi değiştirmek normalde size e-posta göndermez. Artı 0 Eksi
tear dedi: Yazdığımı okumadın sanırım mail hesabımı hatırlamıyorum o zaman farklı bir hesap bağlamışım. Genişletmek için tıkla... Destek sitesi> Oyun başlatıcısı > Giriş yapılamıyor > hesap ele geçirildi (çalındı) > e-posta değişikliği isteyin. Diğer seçeneklere yanıt gelmediği için hesabınızı çaldırıyormuş gibi yapıyorsunuz. Bu şifrenizi sıfırlayacaktır. Bazı nedenlerden dolayı, destek personeli bunu yapmaya çalışsa bile şifreyi değiştirmek normalde size e-posta göndermez.
RockyHighway79 Üstün Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 1.366 Çözümler 4 Beğeniler 1.408 20 Mayıs 2024 #9 Social Club'un canı cehenneme. Artı 0 Eksi
6 6873 Becerikli Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 418 Beğeniler 423 20 Mayıs 2024 #10 RockyHighway79 dedi: Social Club'un canı cehenneme. Genişletmek için tıkla... - Enis Cherryson. Artı 0 Eksi