Detaylar
Kim cevapladı?okudum kabul ediyorum
Uzman
En son 1 yıl önce oynadım şimdi ne şifresini ne maili hatırlıyorum. Oyun Epic Games hesabımda ama Social Club istiyor bunun herhangi bir yolu yok mu?
Rockstar Games
En son 1 yıl önce oynadım şimdi ne şifresini ne maili hatırlıyorum. Oyun Epic Games hesabımda ama Social Club istiyor bunun herhangi bir yolu yok mu?
Epic hesabiniza erisebiliyorsaniz Rockstara'da erisebilirsiniz hocam.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Yazdığımı okumadın sanırım mail hesabımı hatırlamıyorum o zaman farklı bir hesap bağlamışım.
Yazdığımı okumadın sanırım mail hesabımı hatırlamıyorum o zaman farklı bir hesap bağlamışım.
Hocam erisemiyor musunuz yani? Yoksa sadece isminimi unuttunuz.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Otomatik bağlanmıyor hocam manuel giriş istiyor.Epic hesabiniza erisebiliyorsaniz Rockstara'da erisebilirsiniz hocam.
Hocam ben o zamanlar farklı bir mail bağlamışım şu an kullandığım mailden farklı o maili bilmiyorum şifresi dahil.Hocam erisemiyor musunuz yani? Yoksa sadece isminimi unuttunuz.
Hocam basta ki ve sondaki harfler ile Gmail hesaplariniz da gezinir misiniz? Belki oradan bulunabilir.
okudum kabul ediyorum
Uzman
Destek sitesi> Oyun başlatıcısı > Giriş yapılamıyor > hesap ele geçirildi (çalındı) > e-posta değişikliği isteyin.
Diğer seçeneklere yanıt gelmediği için hesabınızı çaldırıyormuş gibi yapıyorsunuz.
Bu şifrenizi sıfırlayacaktır. Bazı nedenlerden dolayı, destek personeli bunu yapmaya çalışsa bile şifreyi değiştirmek normalde size e-posta göndermez.
RockyHighway79
Üstün
Social Club'un canı cehenneme.
- Enis Cherryson.
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-