Bu videoyu izle. Şiddetle öneriyorum. İzlerken sigara içebilirsin.
Detaylar
Kim cevapladı?Ben de kurtuldum bu illetten. İnanın içilecek bir şey değil.Hayır, içmiyorum. Birkaç kere denedim, tadı iğrenç. İçilmeye değecek bir şey olsa tüm gün içerim.
kubatotuzsubat111
Uzman
Ben de kurtuldum bu illetten. İnanın içilecek bir şey değil.
Evet, öyle ama istesem bırakırım ben zaten. Anneannem yakın zamanda kalp krizi geçirdi; bunun yüzünden sonunda ne olduğunu kendim gördüm. Şu an 5 tane kadar farklı hap kullanıyor ve kalbi bayağı zarar gördü.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de içmiştim ama zararlı olduğu için bırakmadım. Bu kadar içenlerin içmesini tek nedeni beni daha stresli keyifsiz canımı sıkan bir şey olduğu için bıraktım.Evet, öyle ama istesem bırakırım ben zaten. Anneannem yakın zamanda kalp krizi geçirdi; bunun yüzünden sonunda ne olduğunu kendim gördüm. Şu an 5 tane kadar farklı hap kullanıyor ve kalbi bayağı zarar gördü.
Günde bir yarım paket gidiyor. Ek mola alabilmek için ufak fedakarlık diyelim...
Umarım başlamazsın.
- Makaleler
- 17
"İstesem bırakırım." asıl bahane zaten. Dene bakalım bırakabiliyor musun? Bırakabiliyor olsan ve gerçekten kendine ne kadar zarar verdiğini biliyor olsan emin ol çoktan bırakmıştın.Evet, öyle ama istesem bırakırım ben zaten. Anneannem yakın zamanda kalp krizi geçirdi; bunun yüzünden sonunda ne olduğunu kendim gördüm. Şu an 5 tane kadar farklı hap kullanıyor ve kalbi bayağı zarar gördü.
Ben kendim 1-2 kere denedim ve mangalda arta kalan külü yalamakla aynı şey olarak görüyorum, bir insan neden severek ve isteyerek sigara içer anlamıyorum bile.
Hocam tek bir gerçek sebebi var o da nikotin. Bu da bağımlılık yapıyor kişide. Nikotinin yoksunluğu kişide sanki hayat stresi var mış gibi bir yoksunluk gösteriyor. İçen insanlar onu anlayamıyor."İstesem bırakırım." asıl bahane zaten. Dene bakalım bırakabiliyor musun? Bırakabiliyor olsan ve gerçekten kendine ne kadar zarar verdiğini biliyor olsan emin ol çoktan bırakmıştın.
Ben kendim 1-2 kere denedim ve mangalda arta kalan külü yalamakla aynı şey olarak görüyorum, bir insan neden severek ve isteyerek sigara içer anlamıyorum bile.