Red Label

Gelişen
Selam, yaşım 18. 6-7 aydır sigaraya ve elektronik sigaraya ara verdim ama son günlerde canım yine çekmeye başladı. Ne yapmalıyım? Tekrardan başlamak pek istemiyorum. Çok bağımlısı da değilim, 10-15 dal anca içmişimdir. Sizce ne yapmalıyım? Fikre ihtiyacım var.

Selam, yaşım 18. 6-7 aydır sigaraya ve elektronik sigaraya ara verdim ama son günlerde canım yine çekmeye başladı. Ne yapmalıyım? Tekrardan başlamak pek istemiyorum. Çok bağımlısı da değilim, 10-15 dal anca içmişimdir. Sizce ne yapmalıyım? Fikre ihtiyacım var.

72 saat sonra vücutta nikotin kalmaz 72 saati geçtikten sonra sigara içmediğiniz eski halinize dönersinizde nasıl canınız çekiyor onu anlamadım.

Yani tekrar başlamamı önermezsiniz öyle mi?
Hocam bırakmak bir anda olan bişi değil.

İlk başta baş ağrısı ve içme isteği çok şiddetli olur. Hatta karamsar, yorgun gibi olur insan, fakat bunlara rağmen yinede içmez ise inanılmaz bir rahatlık gelir. Ben hiç içmedim fakat bu bilgileri 4 senelik lise hayatım boyunca okulda her sene verilen bağımlılık eğitimlerinde sık sık vurguladılar.

Yani özetle siz tekrar başlarsanız bu süreci başa sararsınız ve bırakamazsınız.

10-15 toplamsa iyi. Elektronik sigaraya ağzını bile değdirme. Sigara içen arkadaşlarından uzaklaşmayı dene zira bırakamazsın, tecrübeyle sabit.