xLeomessi

Becerikli
Merhaba, fazla önerildiği için bu kulaklığı temin ettim. Kulaklık gayet hoş, henüz yeni kullanmaya başladım.
Anakartım B850 Aorus Elite WIFI7; sizce içinden çıkan ses DAC'ı ile mi kullanmak mantıklı yoksa jak ile mi kullanmak mantıklı? Pek anlamadığım için sormak istedim. @Simon hocam, sizinle konuşmuştuk, cevabınızı bekliyorum. Ve ekolayzır yapmaya gerek var mı? Varsa hangi uygulamayı kullanayım, bilgi verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dahili Type-C ses karti ile kullanmak daha mantikli. Fakat sen hangisinin ses kalitesini daha cok begendiysen onu kullan. Ekolayzir konusunda kulakligi tonalitesi hosuna gittiyse eq yapmak zorunda degilsin. Ornegin ben EW200 kullaniyorum ve ses tonu istedigim gibi oldugundan dolayi eq yapmadim.

Dahili Type-C ses karti ile kullanmak daha mantikli. Fakat sen hangisinin ses kalitesini daha cok begendiysen onu kullan. Ekolayzir konusunda kulakligi tonalitesi hosuna gittiyse EQ yapmak zorunda degilsin. Ornegin ben EW200 kullanıyorum ve ses tonu istedigim gibi oldugundan dolayi EQ yapmadim.

Teşekkürler hocam, kulaklık gayet iyi. Ellemeyeceğim sanırım. Mikrofonu beklentimin üstünde.

Teşekkürler hocam bana da öyle geldi.