Detaylar
Kim cevapladı?LinkedIn'e bak. Orada Entel dantel diyebileceğimiz işler var mesela evden çalışabiliyorsun veya yabancı dil gerektiren işler. Kariyer.net'de falan işte normal işler var yok kasiyerlik, yok hamallık, söförlük falan.Arkadaşlar, 22 yaşındayım, lise mezunuyum. Atipik otizmim, yüzde 40 engelli raporum var. Sigortalı iş arıyorum, nereler mantıklı?
Fahare
Becerikli
- Makaleler
- 1
İŞKUR'a bak engelli olarak filtrele, baya iş var galiba teşvik var normal iş kadar engelli işçi arayan vardı. İşin daha kolay rahat bir iş vardı özellikle aradım sadece engelli raporu olanlar başvurabilir demişti.Arkadaşlar, 22 yaşındayım, lise mezunuyum. Atipik otizmim, yüzde 40 engelli raporum var. Sigortalı iş arıyorum, nereler mantıklı?
2 senelik aralıklarla oluyor o. 2028'de olacak bir daha ki. Hemen lazımsa sıkıntı.Eğer uygunsa KPSS'ye girerek engelli kadrosundan memur olabilirsiniz veya işkur programına dahil olup yine engelli kadrosundan işe alınabilirsiniz diye düşünüyorum. Umarım fikrim yardımcı olur.
2 seneden aralıklarla oluyor o. 2028'de olacak bir daha ki. Hemen lazımsa sıkıntı.
Ekpss 4 defa girdim kazanamiyorum bu sene 58 aldım o yüzden devlete atanana kadar sigortam başlamasını istiyorum.