Thanos
Üstün
Bilmiyorum hocam, çok darlarlarsa açarım yani. Şu sıralar idare ediyorum diyelim, anlatılacak çok şey var ama derin aile konuları olduğu için bunu foruma dökmek istemiyorum. Konu linç değil zaten gelecekte bu konuların karşıma çıkması. Biliyorsunuz açılan konuları sildiremiyorsunuz.Bakacağım hocam.
Açın hocam. Kim neden linçlesin? Linçleyen adam konuyu göz ardı eder geçer. Yeşil forum bitmiş zaten, saçma sapan sebeplerden yediğim cezalar, uyarılar vs. Ben de bu tatile özel değil, her hafta sonu çekiyorum. Sonra, neden odandan çıkmıyorsun oluyor, sınava çalışırken 3-5 defter yerde diye 3 defa kavgasını çıkarmışlardı.
Bir şeyler anlatmam gerekirse ailemle 1 haftadır felan aynı evde küstlük var, bayağı birbirimize girdik, hergün giriyoruz. Ara tatilde bunlarla nasıl uğraşacağım diye mi kaygılanayım, dershaneye gidip üniversite kaygısınımı yaşayayım bilemiyorum. Arafta kaldım, lafın özü her insan anne baba olmamalı bu kadar diyeyim.Bilmiyorum hocam, çok darlarlarsa açarım yani. Şu sıralar idare ediyorum diyelim, anlatılacak çok şey var ama derin aile konuları olduğu için bunu foruma dökmek istemiyorum. Konu linç değil zaten gelecekte bu konuların karşıma çıkması. Biliyorsunuz açılan konuları sildiremiyorsunuz.