Bakacağım hocam.

Açın hocam. Kim neden linçlesin? Linçleyen adam konuyu göz ardı eder geçer. Yeşil forum bitmiş zaten, saçma sapan sebeplerden yediğim cezalar, uyarılar vs. Ben de bu tatile özel değil, her hafta sonu çekiyorum. Sonra, neden odandan çıkmıyorsun oluyor, sınava çalışırken 3-5 defter yerde diye 3 defa kavgasını çıkarmışlardı.
Bilmiyorum hocam, çok darlarlarsa açarım yani. Şu sıralar idare ediyorum diyelim, anlatılacak çok şey var ama derin aile konuları olduğu için bunu foruma dökmek istemiyorum. Konu linç değil zaten gelecekte bu konuların karşıma çıkması. Biliyorsunuz açılan konuları sildiremiyorsunuz.

Bilmiyorum hocam, çok darlarlarsa açarım yani. Şu sıralar idare ediyorum diyelim, anlatılacak çok şey var ama derin aile konuları olduğu için bunu foruma dökmek istemiyorum. Konu linç değil zaten gelecekte bu konuların karşıma çıkması. Biliyorsunuz açılan konuları sildiremiyorsunuz.
Bir şeyler anlatmam gerekirse ailemle 1 haftadır felan aynı evde küstlük var, bayağı birbirimize girdik, hergün giriyoruz. Ara tatilde bunlarla nasıl uğraşacağım diye mi kaygılanayım, dershaneye gidip üniversite kaygısınımı yaşayayım bilemiyorum. Arafta kaldım, lafın özü her insan anne baba olmamalı bu kadar diyeyim.

Bir şeyler anlatmam gerekirse ailemle 1 haftadır falan aynı evde küstlük var, bayağı birbirimize girdik, her gün giriyoruz. Ara tatilde bunlarla nasıl uğraşacağım diye mi kaygılanayım, dershaneye gidip üniversite kaygısınımı yaşayayım bilemiyorum. Arafta kaldım, lafın özü her insan anne baba olmamalı bu kadar diyeyim.

Kesinlikle katiliyorum. Yasadigim icin biliyorum. Boyle anne baba olucagima hiç olmam. Ne esime, ne de evlatlarima.

Bir şeyler anlatmam gerekirse ailemle 1 haftadır felan aynı evde küstlük var, bayağı birbirimize girdik, hergün giriyoruz. Ara tatilde bunlarla nasıl uğraşacağım diye mi kaygılanayım, dershaneye gidip üniversite kaygısınımı yaşayayım bilemiyorum. Arafta kaldım, lafın özü her insan anne baba olmamalı bu kadar diyeyim.
He deyin geçin. Cevap vermeye bile tenezzül etmeyin, kendi kendilerine söylenip susarlar.

Kesinlikle katiliyorum. Yasadigim icin biliyorum. Boyle anne baba olucagima hiç olmam. Ne esime, ne de evlatlarima.
Z kuşağı boş derler ama en çok da Z kuşağı düşünür. Ben gibi böyle ailesiyle ciddi problemler yaşayan hatta daha beterleri de olan aileler çok vardır. Allah tüm ben gibi böyle ailesinden çeken gençlere sabır versin, sabretmekten başka çare yok çünkü. Bu devirde ayrı eve çıkmak bile çok zor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gidip gezemem, gezecek yer yok, gezmeyi seven birisi de değilim. Hatta nefret ederim. Kitap, dizi, film dışında hobim yok. Okulun açılmasına 8 gün kaldı, bu sürede ne yapabilirim? Bugün tek yaptığım 1 film izlemek, biraz kitap okuyup sadece forumlarda açılan konuları okumak oldu.. Dediğim gibi tatilde neler yapabilirim?
Ders çalış.

2.dönem başlayacağım. Konudan alakasız ama bir soru sormak istiyorum. 9 sınıf 2.dönemi hiç okula gitmedim, 10.sınıfda 3 4 ay okula gitmedim. Geçenlerde Bilgi Sarmal denemesi olduk. 40 net yaptım sözelden fen ve matematik hiç dokunmadım. Hedefim fen ve matematiği 2.dönem halletmek soruma gelirsek hiç ders çalışmamış ve bu kadar süre okula gitmemiş biri için 40 netle başlamak nasıldır? Tyt denemesi bu arada.

2.dönem başlayacağım. Konudan alakasız ama bir soru sormak istiyorum. 9 sınıf 2.dönemi hiç okula gitmedim, 10.sınıfda 3 4 ay okula gitmedim. Geçenlerde Bilgi Sarmal denemesi olduk. 40 net yaptım sözelden fen ve matematik hiç dokunmadım. Hedefim fen 2.dönem ve matematiği alletmek soruma gelirsek hiç ders çalışmamış ve bu kadar süre okula gitmemiş biri için 40 netle başlamak nasıldır? Tyt denemesi bu arada.

2.dönem başlayacağım. Konudan alakasız ama bir soru sormak istiyorum. 9 sınıf 2.dönemi hiç okula gitmedim, 10.sınıfda 3 4 ay okula gitmedim. Geçenlerde Bilgi Sarmal denemesi olduk. 40 net yaptım sözelden fen ve matematik hiç dokunmadım. Hedefim fen 2.dönem ve matematiği halletmek soruma gelirsek hiç ders çalışmamış ve bu kadar süre okula gitmemiş biri için 40 netle başlamak nasıldır? Tyt denemesi bu arada.

2.dönem başlayacağım. Konudan alakasız ama bir soru sormak istiyorum. 9 sınıf 2.dönemi hiç okula gitmedim, 10.sınıfda 3 4 ay okula gitmedim. Geçenlerde Bilgi Sarmal denemesi olduk. 40 net yaptım sözelden fen ve matematik hiç dokunmadım. Hedefim fen 2.dönem ve matematiği alletmek soruma gelirsek hiç ders çalışmamış ve bu kadar süre okula gitmemiş biri için 40 netle başlamak nasıldır? Tyt denemesi bu arada.
Normal netleriniz. Şu an kaçıncı sınıfsınız?

Bence 2. dönem değil şimdiden başla derslerine. Bununla ilgili araştırmalar falan yap. Sıkılmana çözüm olabilir. Ben de 9. sınıfın 2. dönemi ve 10. sınıfta hiç okula gitmemiştim. Çok zorluk yaşadım 11'de.

Peki hocam TYT sayısalı halletmek ne kadar sürür ortalama? Kimyaya bakmayı hiç düşünmüyorum. Ortaokuldaki kimya konularından belli nefret ediyorum.