Elmas Kafa

Uzman
Ben Rust oynuyorum. 2000 saatim var, hala sıkılmadan oynuyorum. Bu şekilde sıkmayan, bitmeyen online oyun önerir misiniz?

Herhangi bir türden sıkılabilirsin. Sevdiğin türleri belirtirsen daha iyi olur. Atıyorum Rust gibi hayatta kalma, rekabetin ağır olduğu FPS oyunları gibi.

Mesela sana Warframe, Destiny 2 veya Helldivers 2 önersem büyük ihtimalle ana odakları PVE olduğundan Rust kadar sarmayabilir.

Extraction Shooter türüne bakabilirsin. PVE ve PVP karıştırması, sezon sistemleri falan bu ara popüler ve bağımlılık yapan FPS türü.

Delta Force içerisinde var ve en çok oynana modu da ES.

Bu türün öncüsü Escape From Tarkov. Kendi sitesinden satışı var.

Bir de alternatifi olan Arena Breakout var ücretsiz.

Mesela çok beklenen ARC Raiders var. Ama çıkış zamanına 3-4 ay civarı var.

En azından bunlar popüler olanları.

Online oyun denilince aklıma Metin2 geliyor, biraz yaşlı olabilirim :D Eskisi kadar sarmıyor tabii orası ayrı. LoL'den önce Metin2 vardı bizim için.

Bence bu tarz oyunlar temaya ilgi yoksa hiç sarmıyor. Dengeli değiller, aşırı para ve vakit ayırman gerekiyor. Rust'un da aslında bakınca vakit ve taktiklerini öğrenmen gerekiyor. Ama ekip oyunu olduğundan, buna bir yerde katlanabiliyorsun. Tank oyunlarında bu pek olmuyor bence. Çok sevenini anlıyorum, ama neden bu oyunların az oynandığını da bence ortalama bir oyuncu idrak edebilecek seviyede.

Herhangi bir türden sıkılabilirsin. Sevdiğin türleri belirtirsen daha iyi olur. Atıyorum Rust gibi hayatta kalma, rekabetin ağır olduğu FPS oyunları gibi.

Mesela sana Warframe, Destiny 2 veya Helldivers 2 önersem büyük ihtimalle ana odakları PVE olduğundan Rust kadar sarmayabilir.

Extraction Shooter türüne bakabilirsin. PVE ve PVP karıştırması, sezon sistemleri falan bu ara popüler ve bağımlılık yapan FPS türü.

Delta Force içerisinde var ve en çok oynana modu da ES.

Bu türün öncüsü Escape From Tarkov. Kendi sitesinden satışı var.

Bir de alternatifi olan Arena Breakout var ücretsiz.

Mesela çok beklenen ARC Raiders var. Ama çıkış zamanına 3-4 ay civarı var.

En azından bunlar popüler olanları.

Daha çok PvP içeren. Rekabet tabanlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
War Thunder, eğer sabırlıysan. Uçağı ayrı tankları ayrı eğlenceli. Premium'suz oynayacaksan biraz sabır gerektirir, 400 saatim var ve hala Rusya'nın yarısından gerideyim. Tank savaşlarını öğrenmek biraz zor fakat öğrenince keyif almaya başlıyorsun. Kazansan iyi ama kaybedersen sıkıntı yok. Kendi oyununa bakarak istediğini yapabiliyorsun. Ülke olarak bir sürü seçeneğin var fakat tavsiyem Rusya veya Almanya seçmen. Bu iki ülke tank ve uçak olarak iyiler, uçak olarak diyorsan en iyisi Amerika. Oynamayı planıyorsan ilk 3-4 maç sonrası kesinlikle gerçekçi oynamaya başlamalısın. 3-4 gün tilt eder ama öğrendikten sonra aşırı zevk alırsın.