Bence bu tarz oyunlar temaya ilgi yoksa hiç sarmıyor. Dengeli değiller, aşırı para ve vakit ayırman gerekiyor. Rust'un da aslında bakınca vakit ve taktiklerini öğrenmen gerekiyor. Ama ekip oyunu olduğundan, buna bir yerde katlanabiliyorsun. Tank oyunlarında bu pek olmuyor bence. Çok sevenini anlıyorum, ama neden bu oyunların az oynandığını da bence ortalama bir oyuncu idrak edebilecek seviyede.

Tank, uçak, gemi, hava savuna sistemleri ve helikopterler bir arada. Rakibi yok su an bunları birleştirme alaninda. Saydığım her afac da kendi icinde dağılıyor bu arada o yuzden delisi oynar kısmında haklısınız onun dışında War Thunder sadece Steam değil ke di lançerinden de oynandığını icin epey oynanan bir oyun aslında. İçerikleri bayagi tüketiliyor. Bende su an 3 ülke tamamen açılmış durumda diğerleri de karışık yarısı falan. Yani evet bu oyuna saglam bir zaman harcamak gerekiyor. Ben araçlar ucuzken aldim, onlarla kastım. Ne yazık ki parası olmayan pek oynayıp kasamaz o da bir gerçek. Sonuç olarak para ödemeden ara sira açıp oynamak icin iyi bir oyun olduğunu düşünüyorum zira seviye yok, hangi araçla giriyorsan ona göre eslestiriyor yani premium araçlar da üstünlük sağlamıyor sadece half pay to skip. 5 saate açacağını 2 saate açıyorsun. Birisi günde birkaç saat girerek hem eglenebilir hem de kasilabilir. Tabii bu araçları keşfetme acma heyecanı icin geçerli.

Online oyun denilince aklıma Metin2 geliyor, biraz yaşlı olabilirim :D Eskisi kadar sarmıyor tabii orası ayrı. LoL'den önce Metin2 vardı bizim için.
TR oynamasın da... PvP sunucuları hâlâ oynanılabilir. Bunun dışında Left 4 Dead 2 diyorum. Özellikle arkadaşınızla oynarsanız güzel sarar.