Kriyus

Yetkin
Makaleler
1
Hayatımda çok az korku ve gerilim oyunu oynadım. En son Resident Evil 4 Remake oynamıştım, aksiyonu falan hoşuma gitmişti. Gözüme de Silent Hill 2 Remake çarptı. Sizce oynanır mı? En son Dying Light The Beast bitirdim. Şimdi de yeni oyun arayışındayım.

Yapay olarak uzatılmış ve dandirik combat mekaniklerine rağmen aynı düşmanlarla bol bol savaşa girdiğin oyun.
Oynayacaksan trainer ile el fenerinin ışığını arttırmanı öneririm. Hiçbir şey görememek korkutucu değil, sinir bozucu.

Resident evil 2-3, 7-8'e de bakabilirsin hepsi birbirinden güzeldir.

Dying Light serisine benzemez yalnız. Epey korkutucu hocam. @Kriyus

Ben şuan Dying Light'ın birinci oyununu oynuyorum günlük 1 saat felan sarıyor ama geceleri oynamıyorum uyuyup hep gündüz oynuyorum :D

Dying Light serisine benzemez yalnız. Epey korkutucu hocam. @Kriyus

Türü gerilim diye biliyorum, o yüzden oynayasım geldi. Çok korkutucu ise oynamayız ne yapalım:(

Ben şu an Dying Light'ın birinci oyununu oynuyorum günlük 1 saat falan sarıyor ama geceleri oynamıyorum uyuyup hep gündüz oynuyorum :D

:rofl: Biraz seviye atlattıktan sonra alışıyorsun aslında, ondan sonra kendin gece çıkmak istiyorsun.

Biraz seviye atlattıktan sonra alışıyorsun aslında, ondan sonra kendin gece çıkmak istiyorsun.
2 kez çıktım hocam. Volatile denen yaratıklar sıkıntılı, aslında sadece kaçmak lazım. Peki gece çıkmadan da oyun bitiyor mu? daha 3.5 saat oynadım Dying Light'ın ilk oyunundayım. Oyunu bitirip daha sonra 2. oyun en son da the beast düşünüyorum hocam.

Türü gerilim diye biliyorum, o yüzden oynayasım geldi. Çok korkutucu ise oynamayız ne yapalım:(
Ben SH2'yi bir arkadaşın PS5 Pro sunda 1 saat kadar oynadım, salonda insanlar varken neyse de kulaklıkla karanlıkta ve gece oynamak yorar, dying light çok da yormuyor açıkçası kaç babam kaç zora düşünce :D

2 kez çıktım hocam. Volatile denen yaratıklar sıkıntılı, aslında sadece kaçmak lazım. Peki gece çıkmadan da oyun bitiyor mu? Daha 3.5 saat oynadım Dying Light'ın ilk oyunundayım. Oyunu bitirip daha sonra 2. oyun en son da the Beast düşünüyorum hocam.

Bayağı uzun zaman önce bitirmiştim hatırladığım kadarı ile. Sadece birkaç görevde oyun seni gece çıkmanı zorluyor, onun dışında bitirebilirsin.

Ben SH2'yi bir arkadaşın PS5 Pro sunda 1 saat kadar oynadım, salonda insanlar varken neyse de kulaklıkla karanlıkta ve gece oynamak yorar, Dying Light çok da yormuyor açıkçası kaç babam kaç zora düşünce :D

Bilemiyorum çok övüldüğünü gördüm. Bir de puzzle olan oyunlar ilgimi çekiyor, yarın deneyeceğim.