- Makaleler
- 3
Merhaba arkadaşlar. Tencerenin kapağının vida tutan yeri kırıldı. Sıcak silikon tabancasıyla yapıştırmayı düşünüyorum ama yemek yaparken erir mi?
Erir. Vidayla tutturmanız daha sağlıklı olacaktır.Merhaba arkadaşlar. Tencerenin kapağının vida tutan yeri kırıldı. Sıcak silikon tabancasıyla yapıştırmayı düşünüyorum ama yemek yaparken erir mi?
Vida tutan yeri kırıldığı içinErir. Vidayla tutturmanız daha sağlıklı olacaktır.
Tamam işte, üstünden vidalaman daha sağlıklı olacaktır işte silikondan.Vida tutan yeri kırıldığı içinVida kapağın altından değil de üstünden vidalanıyor.
Hocam direkt vida yeri koptu :/Tamam işte, üstünden vidalaman daha sağlıklı olacaktır işte silikondan.![]()
Büyük başarı
Vida da kulpun içinde kaldı çıkarabilirsem deneyeyimBüyük başarıyeni vida yeri açıp matkapla vidalayın. Silikon hiç sağlıklı olmayacaktır.
Yok hocam kapak plastik değil. Kulpu da baska bir tencereden buldum. Pense de kenarları düz diye boşa dönüyor.Kapak sert plastik sanırım. Penseyle üstteki vidayı çıkartıp kapağın altından delerek yeni vida geçirin.