Ratchet Yetkin Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 709 Çözümler 1 Beğeniler 359 15 Ocak 2026 #1 Sorunum başlıktaki gibi. Bilewater’da bozuk olan itemi şu mimara tamir ettirdim ve şu an envanterimde yok, kayboldu yani. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2026
Sorunum başlıktaki gibi. Bilewater’da bozuk olan itemi şu mimara tamir ettirdim ve şu an envanterimde yok, kayboldu yani.
F fordark Yetkin Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 615 Beğeniler 230 15 Ocak 2026 #2 Biri çalmış olabilir. En son nerede olmadığını fark ettiniz? Orada npcler varsa onlarla konuşun yoksa canavar kesin birinden düşebilir.
Biri çalmış olabilir. En son nerede olmadığını fark ettiniz? Orada npcler varsa onlarla konuşun yoksa canavar kesin birinden düşebilir.
KS KS Ratchet Yetkin Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 709 Çözümler 1 Beğeniler 359 16 Ocak 2026 #3 fordark dedi: Biri çalmış olabilir. En son nerede olmadığını fark ettiniz? Orada NPC'ler varsa onlarla konuşun yoksa canavar kesin birinden düşebilir. Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam. Saveimi silip geriye aldım.
fordark dedi: Biri çalmış olabilir. En son nerede olmadığını fark ettiniz? Orada NPC'ler varsa onlarla konuşun yoksa canavar kesin birinden düşebilir. Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam. Saveimi silip geriye aldım.