dotsh Üstün Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.757 Çözümler 9 Beğeniler 1.340 11 Ağustos 2024 #1 Amazon üzerinden Vodafone UK SIM almayı düşünüyorum. Kargo ve vergiler ile 320 TL'ye geliyor. Gümrükte takılır mı?
Amazon üzerinden Vodafone UK SIM almayı düşünüyorum. Kargo ve vergiler ile 320 TL'ye geliyor. Gümrükte takılır mı?
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.343 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.354 Yer Denizli 11 Ağustos 2024 #2 dotsh dedi: Amazon üzerinden Vodafone UK SIM almayı düşünüyorum. Kargo ve vergiler ile 320 TL'ye geliyor. Gümrükte takılır mı? Genişletmek için tıkla... Takılır sanırım. 30 Euro sınır. Ve niye?
dotsh dedi: Amazon üzerinden Vodafone UK SIM almayı düşünüyorum. Kargo ve vergiler ile 320 TL'ye geliyor. Gümrükte takılır mı? Genişletmek için tıkla... Takılır sanırım. 30 Euro sınır. Ve niye?
KS KS dotsh Üstün Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.757 Çözümler 9 Beğeniler 1.340 11 Ağustos 2024 #3 AMG GOAT dedi: Takılır sanırım. 30 euro sınır. Ve niye? Genişletmek için tıkla... PayPal ve TR numarası ile erişemediğim şeylere erişmek için. İnternette resmi bir kaynaktan bilgi bulamadım. Bir forumda alan birkaç kişi gördüm. Herhangi bir problem olmadığını belirtmişler. Sürprizbozan SIM kartı gümrükten geçiyor mu? - R10.net Sorum Var www.r10.net Son düzenleme: 11 Ağustos 2024
AMG GOAT dedi: Takılır sanırım. 30 euro sınır. Ve niye? Genişletmek için tıkla... PayPal ve TR numarası ile erişemediğim şeylere erişmek için. İnternette resmi bir kaynaktan bilgi bulamadım. Bir forumda alan birkaç kişi gördüm. Herhangi bir problem olmadığını belirtmişler. Sürprizbozan SIM kartı gümrükten geçiyor mu? - R10.net Sorum Var www.r10.net
SpAwN Yetkin Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 157 Çözümler 2 Beğeniler 100 11 Ağustos 2024 #4 E SIM var dı galiba yabancı numaralı onlar olmuyor mu?
KS KS dotsh Üstün Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.757 Çözümler 9 Beğeniler 1.340 11 Ağustos 2024 #5 SpAwN dedi: E SIM var dı galiba yabancı numaralı onlar olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... E-SIM hakkında pek bir bilgim yok. Fiziksel SIM daha garanti gibi geldi.
SpAwN dedi: E SIM var dı galiba yabancı numaralı onlar olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... E-SIM hakkında pek bir bilgim yok. Fiziksel SIM daha garanti gibi geldi.
toyota Başarılı İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 82 Beğeniler 34 11 Ağustos 2024 #6 dotsh dedi: PayPal ve TR numarası ile erişemediğim şeylere erişmek için. İnternette resmi bir kaynaktan bilgi bulamadım. Bir forumda alan birkaç kişi gördüm. Herhangi bir problem olmadığını belirtmişler. Sürprizbozan SIM kartı gümrükten geçiyor mu? - R10.net Sorum Var www.r10.net Genişletmek için tıkla... Sanal numara alabilirsiniz. Yurt dışından SIM kartı alacaksanda yeni kanundan önce almaya çalış.
dotsh dedi: PayPal ve TR numarası ile erişemediğim şeylere erişmek için. İnternette resmi bir kaynaktan bilgi bulamadım. Bir forumda alan birkaç kişi gördüm. Herhangi bir problem olmadığını belirtmişler. Sürprizbozan SIM kartı gümrükten geçiyor mu? - R10.net Sorum Var www.r10.net Genişletmek için tıkla... Sanal numara alabilirsiniz. Yurt dışından SIM kartı alacaksanda yeni kanundan önce almaya çalış.
KS KS dotsh Üstün Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.757 Çözümler 9 Beğeniler 1.340 11 Ağustos 2024 #7 toyota dedi: Sanal numara alabilirsiniz. Yurt dışından SIM kartı alacaksanda yeni kanundan önce almaya çalış. Genişletmek için tıkla... Bana her an SMS alabileceğim sabit bir numara lazım. Sanal numara sıkıntı olur.
toyota dedi: Sanal numara alabilirsiniz. Yurt dışından SIM kartı alacaksanda yeni kanundan önce almaya çalış. Genişletmek için tıkla... Bana her an SMS alabileceğim sabit bir numara lazım. Sanal numara sıkıntı olur.
toyota Başarılı İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 82 Beğeniler 34 11 Ağustos 2024 #8 dotsh dedi: Bana her an SMS alabileceğim sabit bir numara lazım. Sanal numara sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Anladım o zaman sıkıntı çıkarmaz yurt dışı numara 320 TL de 30 euro altında olduğu için bir şey olmaz.
dotsh dedi: Bana her an SMS alabileceğim sabit bir numara lazım. Sanal numara sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Anladım o zaman sıkıntı çıkarmaz yurt dışı numara 320 TL de 30 euro altında olduğu için bir şey olmaz.
KS KS dotsh Üstün Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.757 Çözümler 9 Beğeniler 1.340 11 Ağustos 2024 #9 toyota dedi: Anladım o zaman sıkıntı çıkarmaz yurt dışı numara 320 TL de 30 euro altında olduğu için bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... 30 euro sınırını geçmediğini zaten biliyorum. SIM kart olduğu için sıkıntı olup olmayacağını öğrenmek için konu açma gereği duydum. Teşekkürler.
toyota dedi: Anladım o zaman sıkıntı çıkarmaz yurt dışı numara 320 TL de 30 euro altında olduğu için bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... 30 euro sınırını geçmediğini zaten biliyorum. SIM kart olduğu için sıkıntı olup olmayacağını öğrenmek için konu açma gereği duydum. Teşekkürler.
Archley Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 648 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 682 11 Ağustos 2024 #10 dotsh dedi: PayPal ve TR numarası ile erişemediğim şeylere erişmek için. İnternette resmi bir kaynaktan bilgi bulamadım. Bir forumda alan birkaç kişi gördüm. Herhangi bir problem olmadığını belirtmişler. Sürprizbozan SIM kartı gümrükten geçiyor mu? - R10.net Sorum Var www.r10.net Genişletmek için tıkla... PayPal'i telefon numarasi olmadan da acmak mumkun. Ama onayli hesap olmuyor.
dotsh dedi: PayPal ve TR numarası ile erişemediğim şeylere erişmek için. İnternette resmi bir kaynaktan bilgi bulamadım. Bir forumda alan birkaç kişi gördüm. Herhangi bir problem olmadığını belirtmişler. Sürprizbozan SIM kartı gümrükten geçiyor mu? - R10.net Sorum Var www.r10.net Genişletmek için tıkla... PayPal'i telefon numarasi olmadan da acmak mumkun. Ama onayli hesap olmuyor.