Detaylar
Kim cevapladı?Takılır sanırım. 30 Euro sınır. Ve niye?Amazon üzerinden Vodafone UK SIM almayı düşünüyorum. Kargo ve vergiler ile 320 TL'ye geliyor. Gümrükte takılır mı?
dotsh
Üstün
PayPal ve TR numarası ile erişemediğim şeylere erişmek için.
İnternette resmi bir kaynaktan bilgi bulamadım. Bir forumda alan birkaç kişi gördüm. Herhangi bir problem olmadığını belirtmişler.
Son düzenleme:
dotsh
Üstün
E SIM var dı galiba yabancı numaralı onlar olmuyor mu?
E-SIM hakkında pek bir bilgim yok. Fiziksel SIM daha garanti gibi geldi.
PayPal ve TR numarası ile erişemediğim şeylere erişmek için.
İnternette resmi bir kaynaktan bilgi bulamadım. Bir forumda alan birkaç kişi gördüm. Herhangi bir problem olmadığını belirtmişler.
![]()
Sanal numara alabilirsiniz. Yurt dışından SIM kartı alacaksanda yeni kanundan önce almaya çalış.
dotsh
Üstün
Sanal numara alabilirsiniz. Yurt dışından SIM kartı alacaksanda yeni kanundan önce almaya çalış.
Bana her an SMS alabileceğim sabit bir numara lazım. Sanal numara sıkıntı olur.
Bana her an SMS alabileceğim sabit bir numara lazım. Sanal numara sıkıntı olur.
Anladım o zaman sıkıntı çıkarmaz yurt dışı numara 320 TL de 30 euro altında olduğu için bir şey olmaz.
dotsh
Üstün
Anladım o zaman sıkıntı çıkarmaz yurt dışı numara 320 TL de 30 euro altında olduğu için bir şey olmaz.
30 euro sınırını geçmediğini zaten biliyorum. SIM kart olduğu için sıkıntı olup olmayacağını öğrenmek için konu açma gereği duydum. Teşekkürler.
- Makaleler
- 5
PayPal'i telefon numarasi olmadan da acmak mumkun. Ama onayli hesap olmuyor.PayPal ve TR numarası ile erişemediğim şeylere erişmek için.
![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-