PayPal'i telefon numarasi olmadan da acmak mumkun. Ama onayli hesap olmuyor.
Gerekiyor hocam, bedava geçici numara sitelerinin birinden İngiliz numarası bulup yaptım ben, hesap açınca Türkiye numarası girilebiliyor ama.

Amazon üzerinden Vodafone UK SIM almayı düşünüyorum. Kargo ve vergiler ile 320 TL'ye geliyor. Gümrükte takılır mı?
Geçici numara sitelerinden hesap açıp Türkiye numarasına değiştirebilirsiniz masrafa girmek yerine.

Gerekiyor hocam, bedava geçici numara sitelerinin birinden İngiliz numarası bulup yaptım ben, hesap açınca Türkiye numarası girilebiliyor ama.

Geçici numara sitelerinden hesap açıp Türkiye numarasına değiştirebilirsiniz masrafa girmek yerine.

TR numarası veya TR kredi kartı girildiği zaman hesabın kapatıldığını duymuştum. Yapmak konusunda emin değilim.

Türkiye'den gönderim ve daha ucuz olduğu için giffgaff markasının SIM kartını satın aldım. Geldiği zaman buraya yazarım.

TR numarası veya TR kredi kartı girildiği zaman hesabın kapatıldığını duymuştum. Yapmak konusunda emin değilim.

Türkiye'den gönderim ve daha ucuz olduğu için giffgaff markasının SIM kartını satın aldım. Geldiği zaman buraya yazarım.

Başka bir markadan alsam daha iyiydi. Etkinleştirmek için 270 TL ekstra para ödedim.

Son düzenleme:
1 haftada geldi. PayPal hesabını açtım fakat hiçbir işime yaramadı. Giffgaff kötü. SIM kartı aktif etmek için para yatırıp paket satın alman gerekiyor. Farklı marka almanı öneririm.