Detaylar
Kim cevapladı?Ben bir ara telefonumu yanlışlıkla SIM kartı ile beraber telefoncuya teslim etmiştim. Telefoncu veya herhangi biri, SIM kartın içine zararlı yazılım koyabilir mi?
Imkansıza yakın hocam yeni telefona zaten etki bile etmez 8KB virus yasa bile bunu ne ile çalıştıracak ve sizi neden hedeflesin ki?
dewberry
Üstün
SIM kart girisine 1,8/3/5V veriliyor. Bu degerleri o portta killer gibi 200vye cevirmek gunumuz icin cok zor.Zaten boyut gibi şeyler olmadan olabilir mi diye düşündüm. Tabii ki belli etmeden olmaz ama merak ettim sadece SIM kart girişleri hakkında fazla bir şey bilmiyorum açıkçası.
Thanos
Üstün
Koyabilir ya da koyamaz önemli değil. Cihaza etki etmez.
Benim için önemli. Cihaza etkisini de sormadım. Zararlı yazlım koyuluyor mu? Koyulmuyor mu? Bunu soruyorum.
Imkansıza yakın hocam yeni telefona zaten etki bile etmez 8KB virus yasa bile bunu ne ile çalıştıracak ve sizi neden hedeflesin ki?
Sadece merak ettim hocam.
35gvm78
Üstün
Eğer KGB ajanı değilse evet mümkün değil.
erdym
Üstün
If there is a hole there is a goal fakat şu adamdan belkiyorsanız sanmıyorum.
Eki Görüntüle 78965
Yine de IMEI calınması ve telefon şifresinin bir şekilde kırılıp data çalınması olabilir olasılıklardan.
Hocam IMEI'yi öyle çalmakla uğraşacağına git eski telefonları inceliyorum ayağına gözlüğüne kamera tak arka kapağı çek bitti gitti bununlamı uğraşaılır.
tearsbeforecrying
Yetkin
Cihaza etkisini de sormadım. Zararlı yazlım koyuluyor mu? Koyulmuyor mu? Bunu soruyorum.
Koyulabilir.
Thanos
Üstün
Koyulduğunu nasıl anlayabiliriz? Koyulduysa nasıl temizlenebilir?
Koyulduğunu nasıl anlayabiliriz? Koyulduysa nasıl temizlenebilir?
Alawar
Yetkin
- Makaleler
- 1
Uç senaryo bunlar, telefoncunun yapabileceğine yüksek ihtimalle bakmıyorum. SIM'den ziyade telefona gömmesi daha olası zaten.Koyulduğunu nasıl anlayabiliriz? Koyulduysa nasıl temizlenebilir?