Thanos

Üstün
Ben bir ara telefonumu yanlışlıkla SIM kartı ile beraber telefoncuya teslim etmiştim. Telefoncu veya herhangi biri, SIM kartın içine zararlı yazılım koyabilir mi?

Ben bir ara telefonumu yanlışlıkla SIM kartı ile beraber telefoncuya teslim etmiştim. Telefoncu veya herhangi biri, SIM kartın içine zararlı yazılım koyabilir mi?

Imkansıza yakın hocam yeni telefona zaten etki bile etmez 8KB virus yasa bile bunu ne ile çalıştıracak ve sizi neden hedeflesin ki?

Zaten boyut gibi şeyler olmadan olabilir mi diye düşündüm. Tabii ki belli etmeden olmaz ama merak ettim sadece SIM kart girişleri hakkında fazla bir şey bilmiyorum açıkçası.
SIM kart girisine 1,8/3/5V veriliyor. Bu degerleri o portta killer gibi 200vye cevirmek gunumuz icin cok zor.

If there is a hole there is a goal fakat şu adamdan belkiyorsanız sanmıyorum
1725021897743.webp

Yine de IMEI calınması ve telefon şifresinin bi şekilde kırılıp data çalınması olabilir olasılıklardan.

If there is a hole there is a goal fakat şu adamdan belkiyorsanız sanmıyorum.
Eki Görüntüle 78965

Yine de IMEI calınması ve telefon şifresinin bir şekilde kırılıp data çalınması olabilir olasılıklardan.

Hocam IMEI'yi öyle çalmakla uğraşacağına git eski telefonları inceliyorum ayağına gözlüğüne kamera tak arka kapağı çek bitti gitti bununlamı uğraşaılır.