Detaylar
Kim cevapladı?Atınca geri getirdiği bir oyuncağı varsa onunla oynata oynata yorabilirsiniz.
Captain Levi
Yetkin
Dışarı çıkartın yaramazlık yaptığında.Eki Görüntüle 68589
Eki Görüntüle 68590
2 günlüğüne baktığımız bu şımarık şeyi nasıl biraz olsun sakinleştirebilirim? Ev içinde sürekli koşturup yaramazlık yapıyor. Etraftaki kabloları koparıp sürekli havlıyor. Şortumuzun paçasını ısırırıyor ve bacağımla çiftleşmeye çalışıyor
Çok fazla yaramazlık yapıyor.
Mantıklıymış hocam teşekkür ederim ama dışarıda tasmasız olduğu anda kaçmaya çalışıyor. Evde ise alan dar sadece koridorda oynatabiliyorum.Atınca geri getirdiği bir oyuncağı varsa onunla oynata oynata yorabilirsiniz.
Kusura bakmayın hocam yeni gördüm burnuna basınca ZORT diye ses çıkıyor anlamadım.Mantıklı çözümleri eğitmenlerden veya çok uzun süre köpek bakmış insanlardan alabilirsiniz. Etrafınızda vardır belki. Bu arada burnuna basınca düt diye ses çıkıyor mu?
Örnek:
- Makaleler
- 1
Köpek özelinde konuşamam çünkü daha önce evde beslemedim. Fakat evde kedi veya köpek gibi bir hayvanın bulunması muhabbet kuşun için oldukça sakıncalı. Sürekli kafesinin etrafında dolanıyorsa, sürekli havlıyorsa köpek o kuş için düzenli bir stres kaynağına dönebilir. Kuşlarda stresin ne kadar yıkıcı olduğunu, nereye kadar varabileceğini uzun uzun anlatmama gerek yoktur sanırım. Gerekli önlemlerinizi alın, üzücü senaryolar hiç yaşanmasın.
Son düzenleme:
Yatak odasına kaldırdım kuşu kapıyı da kapıyorum hocam. Uzun süredir yoksunuz özlendiniz.Köpek özelinde konuşamam çünkü daha önce evde beslemedim. Fakat evde kedi veya köpek gibi bir hayvanın bulunması muhabbet kuşun için oldukça sakıncalı. Sürekli kafesinin etrafında dolanıyorsa, sürekli havlıyorsa köpek o kuş için düzenli bir stres kaynağına dönebilir. Kuşlarda stresin ne kadar yıkıcı olduğunu, nereye kadar varabileceğini uzun uzun anlatmama gerek yoktur sanırım. Gerekli önlemlerinizi alın, üzücü senaryolar hiç yaşanmasın.