Güzel oyuna benziyor.İnsandan insana değişir normal olarak. Bende Baldur's Gate 3'ü 5 saat bile oynayamamıştım mesela. Elden Ring de max 10 saat oynayabildim. Ama mesela PC Tycoon 2'de 40 saatim var.![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Arkada görüntüsü önemsiz yayın veya video açıkken sarıyor.
Mesela Uzay simülasyon oyunlarını bayağı oynadım, Elite Dangerous'ta 1000+ saatim var ama araç kullandığımız simülasyon oyunları pek sarmıyor bir ara direksiyon seti almıştım onla yine bir süre oynadım sonra yine saldım, şimdi de satmayı planlıyorum, kişiden kişiye değişir.
Aynen onu da listeme aldım. Çok güzel bir oyun.Mesela Uzay simülasyon oyunlarını bayağı oynadım, Elite Dangerous'ta 1000+ saatim var ama araç kullandığımız simülasyon oyunları pek sarmıyor bir ara direksiyon seti almıştım onla yine bir süre oynadım sonra yine saldım, şimdi de satmayı planlıyorum, kişiden kişiye değişir.
Farming simülatör gibi oyunlrı oynayanlaeı gram anlamıyorum. Aşırı sıkıcı, zaman kaybı.Bende de aynı. Oyunlarda gerçek hayatta yapamadığım şeyler yapmak istiyorum ben. Tırı veya arabayı yüksek hızlarda gerçek hayatta da sürebiliyorum, imkanım var.
İşin içinde olan biri olarak Microsoft Flight Simulator oynuyorum. Diğer simülasyon oyunlar pek ilgimi çekmiyor.