Sınav senesi spor yapılır mı?

tumu

Başarılı
Yer
Antalya
Seneye YKS senesi benim, eve Home gym kuruyorum ağırlık seti, bar, barfiks demiri, bench falan malzemeler yeterli düzeyde var. Beslenmeyi de zaten evde annem sağ olsun o ne yaparsa uygun şekilde ondan yiyorum kendim yapmıyorum. Amacım bulk falan da değil sadece bir miktar daha yağ yakıp sonra maintance kalorilerde gezmek, en azından 1 ay kalaya kadar falan böyle ilerlerim diyorum. İdmanlar da Max 1 saat 1.5 saat sürer. Sizce doğru mu sınav senesi bu yaklaşım için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hedefin düşük ise yapılabilir yüksek ise yapılamaz. Ha dümenden antrenman yapıyorsanda sıkıntı olmaz. Kimse adamakıllı 1.5 saat antrenman yapıp sonrasında adamakıllı ders çalışamaz.

Yapılır tabii ki. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Spor yapmak beden kadar zihin gücünü de artırır.

Hedefin düşük ise yapılabilir yüksek ise yapılamaz. Ha dümenden antrenman yapıyorsanda sıkıntı olmaz. Kimse adamakıllı 1.5 saat antrenman yapıp sonrasında adamakıllı ders çalışamaz.

Spordan sonra hiç calisamayacaksa bile spora kadar calisip spor işi akşam halledilebilir çalışmaya engel olduğunu düşünmüyorum o yüzden.

Spordan sonra hiç calisamayacaksa bile spora kadar calisip spor işi akşam halledilebilir çalışmaya engel olduğunu düşünmüyorum o yüzden.

Çalışma kavramına nasıl baktığınıza göre cevabım değişir. Günde dümenden 4-5 saat kütüphaneye gidip arada reels kaydırmayı YKS senesinde düzgün çalışma saymam mesela ben. 10 saat ve üstü çalışacak biri bedensel olarak yorulamaz. Yorulursa o kadar ders çalışamaz. O yüzden hedefi düşük ise spor yapabilir dedim.

Ciddi düşünen birinin yatmadan önce son gördüğü şey AYT biyoloji notu olmalı, dambıl değil.

Bu kadar gözünüzde büyüttüğünüz bir isin altından kalkmak basli basina en buyuk engel zaten.

Hocam durum bence de biraz kisisel hedefin sağlamlıgindan ziyade bana 10 saat yeter öbürüne 5 saat yeter çok kesin yargılardan kaçınmak istiyorum çünkü bana kalirsa bu sinav senesi calisma isi bilinçli bir insan icin cok kisisel bir durum.

Zamanı ve tempoyu ayarlarsan öğrenmeyi arttıracağı için yapman daha iyi sonuçlar elde eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…