Çalışmalarıma 2025 Eylül ayında başladım. Her hafta yaptığım programıma (bazı aksilikler dışında) birebir sadık kalmaya çalışıyorum ama bu aylarda ders çalışma hevesim bayağı bir azaldı. Günlük ders çalışma saatimi de arttıramıyorum. Sanırım ya rehavete kapıldım ya da böyle durumlar çok normal. Ne yapabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Normal. Sınava girenlerin çoğu zaten sınava girmeden elenir. İlk rehavet yılbaşı sonrası gelir ikincisi ise havaların iyice ısındığı nisan ayı civarında. Eğer bunları atlatabilirsen başarılı olursun. Eskiden daha kötüydü Mart ayında YGS olurduk yazın ile LYS. YGS'den başarısız olanlar çalışacak hiçbir motivasyon bulamazdı.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Çalışmalarıma 2025 Eylül ayında başladım. Her hafta yaptığım programıma (bazı aksilikler dışında) birebir sadık kalmaya çalışıyorum ama bu aylarda ders çalışma hevesim bayağı bir azaldı. Günlük ders çalışma saatimi de arttıramıyorum. Sanırım ya rehavete kapıldım ya da böyle durumlar çok normal. Ne yapabilirim?
Uyku ve beslenme kalitesini arttırıp konfor alanından uzaklaş. Sınavın kazanıldığı aylara girdik. Şimdi tempo arttırma zamanı. Son ayda yüksek tempoda gidemiyeceğini hesaplıyarak konuları bitir, eksiklerini kapa.
MNakruf
Yetkin
Dediğin gibi yapmayı planlıyorum. TYT'de problemlerden birkaç konu kaldı. Onu da AYT matematikle götürüyorum. AYT konularımı bitirince denemelere abanacağım. Hayırlısı bakalım.Uyku ve beslenme kalitesini arttırıp konfor alanından uzaklaş. Sınavın kazanıldığı aylara girdik. Şimdi tempo arttırma zamanı. Son ayda yüksek tempoda gidemiyeceğini hesaplıyarak konuları bitir eksiklerini kapa.