Sınava peçete götürülebilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bronzen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 390

Bronzen

Başarılı
Burnumu silmek için tuvalet kağıdı götürsem alırlar mı?

Kendileri peçete veriyor zaten.

O peçetenin yeteceğini düşünmüyorum. Çoğunlukla sabahları alerjiden kaynaklı burnum akıyor. Denemelerde genelde başıma geliyor ve 3'e yakın mendil bitiriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O peçetenin yeteceğini düşünmüyorum. Çoğunlukla sabahları alerjiden kaynaklı burnum akıyor. Denemelerde genelde başıma geliyor ve 3'e yakın mendil bitiriyorum.

Sınava gelmeyenler olursa boş sıraların üzerinde kalem kutu fazlalık kalıyor. Sınav yetkilisinden sorarak alabilirsin.

Alerji ilacı kullanıyor musunuz, kullanıyorsanız hangisini?

Sinifta kisi sayisindan fazla ÖSYM seti oluyor kalemine silgine kalemtirasina veya pecete konusunda sıkıntı yasarsan gozetmenden rica et.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinav sonrası icmek icin cebime zulaladigim 2 dal sigarayi bile almislardi. Cok sacma ve yogun guvenlik tedbiri var keske ayni ozveriyi sorulari korumak ve oncesinde sizdirmamak icinde kullansalar.

Sokmamaları lazım ama genellikle detaylı arama olmuyor. Su alayım ve telefonu bırakayım ayağına binaya 3-4 defa aranarak girip çıkmıştım. Yaptıkları final üst aramasında beni sobelediler. Gömlek cebimde mendillerim vardı, bıraktırdılar. Gözüm yaşarır, gözlük camı kirlenir vs şeklinde düşünerek evden çıkarken gözlük mendili ve peçete almıştım. Tabii 2-3 sene öncesi falan. Bir şeyler değiştiyse bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…