Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
T.C. kimlik kartı, sınava giriş belgesi ve etiketsiz su harici bir şey aldırtmıyorlar. Kısacası hayır.Burnumu silmek için tuvalet kağıdı götürsem alırlar mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bronzen
Başarılı
O peçetenin yeteceğini düşünmüyorum. Çoğunlukla sabahları alerjiden kaynaklı burnum akıyor. Denemelerde genelde başıma geliyor ve 3'e yakın mendil bitiriyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
O peçetenin yeteceğini düşünmüyorum. Çoğunlukla sabahları alerjiden kaynaklı burnum akıyor. Denemelerde genelde başıma geliyor ve 3'e yakın mendil bitiriyorum.
Sınava gelmeyenler olursa boş sıraların üzerinde kalem kutu fazlalık kalıyor. Sınav yetkilisinden sorarak alabilirsin.
Loutermilch
Başarılı
Alerji ilacı kullanıyor musunuz, kullanıyorsanız hangisini?O peçetenin yeteceğini düşünmüyorum. Çoğunlukla sabahları alerjiden kaynaklı burnum akıyor. Denemelerde genelde başıma geliyor ve 3'e yakın mendil bitiriyorum.
- Makaleler
- 3
Arka cebinize sıkıştırın girin. İçini kontrol etmezler. Görürse de peçete unutmuşum dersiniz. Belki de elalemi Grip 134X ve siyah silgiyle sınava alan kahraman polisimiz size de bir kıyak yapar.
Sinav sonrası icmek icin cebime zulaladigim 2 dal sigarayi bile almislardi. 
Cok sacma ve yogun guvenlik tedbiri var keske ayni ozveriyi sorulari korumak ve oncesinde sizdirmamak icinde kullansalar.
- Makaleler
- 1
Sokmamaları lazım ama genellikle detaylı arama olmuyor. Su alayım ve telefonu bırakayım ayağına binaya 3-4 defa aranarak girip çıkmıştım. Yaptıkları final üst aramasında beni sobelediler. Gömlek cebimde mendillerim vardı, bıraktırdılar. Gözüm yaşarır, gözlük camı kirlenir vs şeklinde düşünerek evden çıkarken gözlük mendili ve peçete almıştım. Tabii 2-3 sene öncesi falan. Bir şeyler değiştiyse bilemiyorum.