Şu anda Aktüerya Bilimleri bölümünde 2. sınıf öğrencisiyim. İstanbul Üniversitesi'nin sınavsız ikinci üniversite programını gördüm. Yönetim Bilişim Sistemleri, İşletme veya Bilgisayar Programcılığı gibi bölümlere başvuru yapmak mantıklı olur mu?
Şu anda Aktüerya Bilimleri bölümünde 2. sınıf öğrencisiyim. İstanbul Üniversitesi'nin sınavsız ikinci üniversite programını gördüm. Yönetim Bilişim Sistemleri, İşletme veya bilgisayar Programcılığı gibi bölümlere başvuru yapmak mantıklı olur mu?
Okuyabilirsin. Ben Dokuz Eylül'de çizgi film ve animasyon lisans bölümü okurken ilk senenin ertesi senesi görsel iletişim tasarımı lisansına da girdim Anadolu Üniversitesi'nde. Okunur yani. Bu yaz nasipte varsa 2. lisans programımı da bitireceğim :d Geçen sene Dokuz Eylül'den mezun olduk 2021 girişliydim.
Okuyabilirsin. Ben dokuz eylül'de çizgi film ve animasyon lisans bölümü okurken ilk senenin ertesi senesi görsel iletişim tasarımı lisansına da girdim Anadolu Üniversitesi'nde. Okunur yani. Bu yaz nasipte varsa 2. lisans programımı da bitireceğim :d geçen sene dokuz eylül'den mezun olduk 2021 girişliydim.
Alanıyla bağlantılı olursa mantıklı bir seçenek. Hem iş alanı sağlar hem de teknik yetkinliğine katkıda bulunur.
Okuyabilirsin. Ben Dokuz Eylül'de çizgi film ve animasyon lisans bölümü okurken ilk senenin ertesi senesi görsel iletişim tasarımı lisansına da girdim Anadolu Üniversitesi'nde. Okunur yani. Bu yaz nasipte varsa 2. lisans programımı da bitireceğim :d Geçen sene Dokuz Eylül'den mezun olduk 2021 girişliydim.
Görsel İletişim için konuşacak olursam biraz zor bir bölüm ilgisi olmayana işkence gibi gelebilir. Çok fazla sanat akımı ve sanatçı içeriyor. Alana yönelik güzel derslerde var tabii. Arkadaşın kendi bileceği iş. Ben sorusuna istinaden böyle bir cevap verdim.