Güncelleme: Komedi
Dün özellikle bol bol özür dileyip Techolay yazımı silmemi söyleyen, benimle ilgilendiğini söyleyen, Recep Baltaş bana ulaştı ne zaman isterseniz beni arayabilirsiniz diyen, Kargonuz kesinlikle yola çıkacak diyen arkadaşı aradım şimdi tabi ki telefonu açmadı (mesaja da cevap vermemişti)
Sonrasında uzun bir süredir günlük rutinime dönüşen canlı destek hattı serüvenime tekrar başladım
İlk olarak kargomun dün verildiğini bana takip numarasını verilmediğini söyledi haliyle takip numarası istedim, 10dk lık bir bekletmenin ardından kargo firması ile şuan görüşme sağlayamadığını ama bana ulaşacağını söyledi ve direkt telefonu kapattı. Sonrasında Sürat Kargon'nun mahallemdeki şubesini aradım, isim soy isim ile takip yapabildiğimi söylediler sordum isimime ait bir kargonun olmadığını söylediler. Daha sonra tekrar sinerji canlı desteğe bağlanmak için bekleyişteyken şaşırtıcı bir şekilde Sinerji tarafından arandım. Çalışan arkadaş kargo takip numaramı öğrenmiş ve bana numarayı verdi.
Sonuç; Verilen kargo takip numarasını sisteme girince öğrendiğim şey ise tabi ki kargonun Sinerji ile telefon görüşmem bittikten hemen sonra oluşturulması ve içi boş bir takip numarası olması....
Eki Görüntüle 170210
Benim ürünlere ulaşabileceğime dair hiç bir umudum kalmadı önümdeki günlerin senaryosunu da tahmin edebiliyorum. Bu kargo hep "Evrak Oluşturuldu" şeklinde kalacak aradığımda ise Sinerji bilgisayar tabi ki kargo şirketini suçlayıp beklememi isteyecek.
Aylar süren bir takip olacak gibi.
Son gelişme ve sonuç: İade talebinde bulundum kabul ettiklerini söylediler, daha fazla bu stresle uğraşmak istiyorum umarım iade konusunda bir zorluk çıkarmazlar.