• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Sinerji Bilgisayar ürünü yanlış müşteriye gönderdiği için üçüncü kişiye bağlı mağduriyet yaşanıyor

Güncelleme: Sinerji sana mail atacak.
Güncelleme: Gündüz sinerji tarafından arandım, özür dilendi ve Techolay’daki gönderimin kaldırılması istendi. Ürünler elime ulaşmadan kaldırmayacağımı söyledim ve gün içinde kesin olarak kargoya verileceği belirtildi. Siparişlerin karıştırıldığı diğer müşteriden ürünleri beklemek gibi bir olaylarının olmadığını söyledi bu durumu kesinlikle reddettiler, geçen hafta canlı destekteki arkadaşın beni geçiştirmek için söylemiş olabileceğini söyledi. 3-4 saat sonra tekrar arayıp sordum kargoya kesin verileceğini ve bana sms geleceği söylendi sürekli arayıp sormama gerek olmadığı söylendi.

Sonuç: Siparişim kargoya verilmedi, mesaileri bitti ve yine yarına kaldım. Gündüz bana ulaşan sinerji çalışanı arkadaşa kendi numarası üzerinden mesaj atıp sordum (kendisi söyledi istediğim zaman danışabileceğimi), ancak ondan da cevap alamıyorum. Sanırım gerçekten diğer müşteriden ürünleri bekliyorlar ya da benimle dalga geçmek için ısrarla kargoya vermiyorlar.

Güncelleme: Komedi

Dün özellikle bol bol özür dileyip Techolay yazımı silmemi söyleyen, benimle ilgilendiğini söyleyen, Recep Baltaş bana ulaştı ne zaman isterseniz beni arayabilirsiniz diyen, Kargonuz kesinlikle yola çıkacak diyen arkadaşı aradım şimdi tabi ki telefonu açmadı (mesaja da cevap vermemişti)

Sonrasında uzun bir süredir günlük rutinime dönüşen canlı destek hattı serüvenime tekrar başladım
İlk olarak kargomun dün verildiğini bana takip numarasını verilmediğini söyledi haliyle takip numarası istedim, 10dk lık bir bekletmenin ardından kargo firması ile şuan görüşme sağlayamadığını ama bana ulaşacağını söyledi ve direkt telefonu kapattı. Sonrasında Sürat Kargon'nun mahallemdeki şubesini aradım, isim soy isim ile takip yapabildiğimi söylediler sordum isimime ait bir kargonun olmadığını söylediler. Daha sonra tekrar sinerji canlı desteğe bağlanmak için bekleyişteyken şaşırtıcı bir şekilde Sinerji tarafından arandım. Çalışan arkadaş kargo takip numaramı öğrenmiş ve bana numarayı verdi.
Sonuç; Verilen kargo takip numarasını sisteme girince öğrendiğim şey ise tabi ki kargonun Sinerji ile telefon görüşmem bittikten hemen sonra oluşturulması ve içi boş bir takip numarası olması....

Benim ürünlere ulaşabileceğime dair hiç bir umudum kalmadı önümdeki günlerin senaryosunu da tahmin edebiliyorum. Bu kargo hep "Evrak Oluşturuldu" şeklinde kalacak aradığımda ise Sinerji bilgisayar tabi ki kargo şirketini suçlayıp beklememi isteyecek.

Aylar süren bir takip olacak gibi.

Son gelişme ve sonuç: İade talebinde bulundum kabul ettiklerini söylediler, daha fazla bu stresle uğraşmak istiyorum umarım iade konusunda bir zorluk çıkarmazlar.

Son düzenleme:
Yok artık.
Yok artık 3 filmi (yapılacaksa) için bir hikaye çıkar buradan.

Belki 3-5-10 bin lira kâr etmişlerdir..
Ama bu konuyu okuyan/okuyacak bir çok müşteriden kaybedecekleri olası kârları da hesaplamışlardır umarım.
Bence varsa başka üye olduğunuz forumlar vb. her yere yazın. Daha çok kişi görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…