Nitelikli öğretmenden kastın senin siyasi fikrine uyan kişiler mi? Bu ülkede tüm öğretmenler eşittir, sadece kariyer basamakları sınavlarından geçmiş olanlar bir miktar daha fazla ücret alır. Proje okulları atama yönetmeliği ve takvimi de bellidir. Tüm öğretmenlere rotasyon gelecek. Ayrıca çalışan öğrenci her sistemde başarılı olur. Öğretmen, sistem diye ağlayacağınıza oturun çalışın. "Hiç yoksa" diyerek bahsettiğin "nitelikli" öğretmenleri de küçümsemiş oluyorsun. Ne söylediğini bile bilmiyorsun. Biraz büyü.
Nitelikli öğretmenden kastım Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, bulunduğu okulun kültürü ve geleneğine bağlı, ülkenin aydın neslini yetiştiren ve öğretmenlik vasıfları gelişmiş hocalardır. Sağcısı solcusu fark etmez, bahsettiğim kriterleri sağlayan her hoca niteliklidir. Siyasi bir amaç gütmediği bile bile oradan vurman bayağı acınası.
Hala proje okulu diyor.
NİTELİKLİ OKUL demeyi öğren.
Rotasyonlarla okulların kültür ve gelenekleri yok edilmeye çalışılıyor, bunu da anlamadığını çok daha iyi gördüm şimdi.
Çalışan öğrenci her sistemde başarılı falan olmuyor, Marmara Üniversite Metalurji Malzeme bölümünü birincilikle ve bölümün gelmiş geçmiş en yüksek puanıyla birlikte bitiren öğrencisi iş bulamadı aylarca.
Buna benzer birçok örnek var, birazcık Hacettepe/ODTÜ gibi okulların mezunlarına sor soruştur öğren.
Oturun çalışın kısmını yok sayıyorum. Bunu konuşursam kavga çıkar.
Hiç yoksa kısmından sonra dediğim şeyler Atatürk ilke ve inkılapları, sen buradan nitelikli hocaları küçümsediğimi söylediğine göre dediklerimden hiçbir şey anlamamışsın. Sana laf anlatanda kabahât.
Büyüdüm; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı demokratik sosyalist olarak çıktım, laik-sosyal bir hukuk devletinin vatandaşı olarak görevim bu ilkelere ve inkılaplara bağlı olup bu inkılapları savunmaktır.
Tabii ki bir önceki mesajımdan hiçbir şey anlamadığına göre bundan da bir şey anlamayacaksın.
@Akif aşağıdaki iki link sana hayli hayli yeter. Daha da cevap vermeyeceğim sana.
https://haber.sol.org.tr/haber/ogre...anadolu-lisesinin-eski-muduru-terfi-ettirildi