Şimdi ki insanlar neden mesaja geç döner anlamıyorum. Yani çevremde ya da etrafta elinde telefon olmayan bir insan evladı görmedim. Herkes 7/24 ekrana gömülmüş, en boş anında dahi anında elleri telefonlarına gidiyor ama nasıl oluyorsa müsait değiller.

İşin en sinir bozucu tarafı ise aktif olmasına rağmen cevap vermeyen kişiler. Yani böyle yaptıklarında egolarımı tatmin oluyor? Yoksa kendilerini değerlimi görüyorlar hiç anlamıyorum.

Şimdi ki insanlar neden mesaja geç döner anlamıyorum. Yani çevremde ya da etrafta elinde telefon olmayan bir insan evladı görmedim. Herkes 7/24 ekrana gömülmüş, en boş anında dahi anında elleri telefonlarına gidiyor ama nasıl oluyorsa müsait değiller.

İşin en sinir bozucu tarafı ise aktif olmasına rağmen cevap vermeyen kişiler. Yani böyle yaptıklarında egolarımı tatmin oluyor? Yoksa kendilerini değerlimi görüyorlar hiç anlamıyorum.

İlgi delisi oldukları için benim yazdığım kız da öyle büyük ihtimal.

Bu tür durumlarda kızlara yüklenilmesini hiç anlamıyorum. Bir defa kız kabul etmek zorunda değil. Nezaketen vermiş bile olabilir. O kadar takılmaya ya da atıp tutmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Bunu yapan çok erkek var. Karşı cins tarafından kabul görmeyince ayarsızca öfkelenen erkekler gerçekten çekilmiyor. Beni çok ağır şeylerle tehdit edenler olmuştu. Arkadaşlarıyla sıkıştırdılar falan anlatmak bile istemiyorum.

Bu tür durumlarda kızlara yüklenilmesini hiç anlamıyorum. Bir defa kız kabul etmek zorunda değil. Nezaketen vermiş bile olabilir. O kadar takılmaya ya da atıp tutmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Bunu yapan çok erkek var. Karşı cins tarafından kabul görmeyince ayarsızca öfkelenen erkekler gerçekten çekilmiyor. Beni çok ağır şeylerle tehdit edenler olmuştu. Arkadaşlarıyla sıkıştırdılar falan anlatmak bile istemiyorum.

Takip etti ama mesajlara dönmüyor umut vermek yerine hiç vermese benim için sorun olmazdı.

Takip etti ama mesajlara dönmüyor umut vermek yerine hiç vermese benim için sorun olmazdı.

1-2 kere yazdıktan sonra geç cevap veriyorsa hiç zorlamayın.Sizinle konuşmak isterse zaten arada sohbet başlatır. Veya okulda yanınıza gelip konuşur. Çok üstüne gitmemek gerek.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250918_175441_One UI Home.webp
    Screenshot_20250918_175441_One UI Home.webp
    134,7 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba bir kız ile nedense çok göz göze geliyoruz, tabii filmlerdeki gibi göz göze gelince gülmüyoruz falan ama denk geliyoruz. Bugün yanı boştu, oturmak istedim, kabul etti. Sonra bir boşlukta Instagram'ını istedim, direkt verdi. Bu akşam (yaklaşık 3 saat kadar oldu) istek attım fakat kabul etmedi, reddetmedi de. Tabii bu sırada takipçi sayısı ile takip sayısı arttı. Bu belki dondurulmuş hesaptan dolayı olabilir ama orasını çok bilmiyorum. Sizce bu ne anlama gelir?
Ulan sendeki özgüven bende olsa şuan manken gibi kızı koluma takıp ondan çocuk bile yapmıştım. Tip var diksiyon var para var özgüven yok hay benim şansımı ya 😩

Ulan sendeki öz güven bende olsa şu an manken gibi kızı koluma takıp ondan çocuk bile yapmıştım. Tip var diksiyon var para var öz güven yok hay benim şansımı ya 😩

Öz güven senin elinde pısırıksan biz ne yapalım hocam ayrıca hemen öyle kola takılmıyor kız bilginize oyuncak bebek değil bu 😄