Remus Lupin

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Sınıfta uzun süredir pet şişeyle top oynuyorlar. Son 2-3 gündür ben de oynuyorum. Sınıftaki bir arkadaşım inat etti, adlarını yazıp müdür yardımcısına vereceğim dedi. Beni yazmamış ama beni de şikâyet edeceklerini sanıyorum. Müdür yardımcılarıyla aram iyi ama toplu bir şikâyet olduğu için pek faydası olacağını sanmıyorum. O çocuk perşembe günü okul çıkışında müdür yardımcısının odasına gitmiş ama müdür yardımcısı “yarın gel” demiş. Cuma günü ben gitmedim. Sizce ceza alır mıyım? Saçma bir şeyin sicilime işlemesini istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun yaratmaz hocam, maksimum olabileceği uyarı. Sicil dediğiniz şey suç kayıtlarının görünmesi için var olan bir şey. Bunun suç olarak eklendiğini düşünün ileride birisi gördüğünde sizce ne düşünür öyle düşünün sizde. Okulda gerçekten suç olan kınama cezaları 5 sene sonra siliniyor sicilden ekstra olarak bu bilgi belki daha da rahatlatır sizi.

Siclime işlendi diyelim ileride nasıl bir sorun yaratır?
Bu tür şeylerden ceza verilseydi eğer ülkede sicili temiz kimse kalmazdı. Bir yeri kırmadığınız sürece uyarıdan başka bir şey almazsınız. Kırsanız dahi ödettirirler başka bir şey yapmazlar. Dert edinmeyin kendinize boş yere.

Son düzenleyen: Moderatör: