İncehesap Sipariş durumunda tutarsızlık var

Uğur Altun 11

Uzman
Yer
İstanbul
Merhaba, iki gün önce İncehesap mağazasından satılan OEM paketi özelleştirerek satın aldım. Satın almadan önce tahmini kargo süresini dikkate alarak (3 iş günü yazıyordu) siparişimi oluşturdum. Birkaç saat sonra ürünüm onaylandı ve montaj aşamasına geçildiğini fark ettim.

Şu an İncehesap mobil uygulamasında hâlâ montaj aşamasında görünüyor fakat aynı sipariş web sitelerinde paketleniyor olarak yazıyor. Hangisini dikkate almalıyım? Kargonun gecikeceğine emindim, şimdi de gaming gecesi muhabbetine iyice yoğunluktan dolayı uzatacaklarını biliyorum. Siz daha önce böyle bir sorun yaşadınız mı? Cumartesi günleri kargoya sipariş teslim ediyorlar mı?

Acele etmeye gerek yok, sonuçta bu ürün ışınlanacak değil, gerekeni yaparlar. Yanlış bilgi vereceklerini sanmıyorum. Tatmin olmuyorsan yarın saat 10:00 ile 13:00 arası telefonla arayıp bilgi alabilirsin.

Acele etmeye gerek yok, sonuçta bu ürün ışınlanacak değil, gerekeni yaparlar. Yanlış bilgi vereceklerini sanmıyorum. Tatmin olmuyorsan yarın saat 10:00 ile 13:00 arası telefonla arayıp bilgi alabilirsin.
Bugün hafta içi ve gün boyu aradım. Müşteri hizmetleri yok, destek talebi oluşturdum alakasız cevaplar aldım.

Hocam ben de İncehesap'tan monitör aldım, 3-4 gün oldu. Mesaj attım çözüm merkezine, aşırı yoğunluk varmış kargolarda, o yüzden gecikebilir diye yanıt aldım. Sizin direkt olarak sistem montajı olduğu için, işin doğrusu en az 5 iş günü sürebilme ihtimali doğuyor.

Vatan Bilgisayar olsaydı ne yapardık, yanlışlıkla montaj yapılsın seçeneğini işaretlemişiz, 17 günde kargoya verdiler.

Tahmini kargoya verme sürelerini düzenlemeleri gerekiyor o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…