Detaylar
Kim cevapladı?Gönderdiğiniz maili kartı basmadan gönderdiyseniz işe yarayabilir. Bunun haricinde henüz kartı isterken özellikle müşteri temsilcisine Troy istemiyorum diye belirtmezseniz random basıp gönderiyorlar. Sadece maile bağlı kalmayın, aramakta fayda var. Basım aşamasında değil ise bir not bırakılabilir.
Hocam sipariş edeli 1 saat anca oldu zaten hemen basılmamıştır herhalde.Gönderdiğiniz maili kartı basmadan gönderdiyseniz işe yarayabilir. Bunun haricinde henüz kartı isterken özellikle müşteri temsilcisine Troy istemiyorum diye belirtmezseniz random basıp gönderiyorlar. Sadece maile bağlı kalmayın, aramakta fayda var. Basım aşamasında değil ise bir not bırakılabilir.
Elbette basılmamıştır, dediğim gibi durum bu şekilde ise maile bağlı kalmayın ayrıca arayın.Hocam sipariş edeli 1 saat anca oldu zaten hemen basılmamıştır herhalde.
İşin garip yanı İş Bankası'nın dijital bankamatik kartından çıkarttım. Onu bile Troy olarak çıkarttı varsayılan olarak.Gönderdiğiniz maili kartı basmadan gönderdiyseniz işe yarayabilir. Bunun haricinde henüz kartı isterken özellikle müşteri temsilcisine Troy istemiyorum diye belirtmezseniz random basıp gönderiyorlar. Sadece maile bağlı kalmayın, aramakta fayda var. Basım aşamasında değil ise bir not bırakılabilir.
Elbette basılmamıştır, dediğim gibi durum bu şekilde ise maile bağlı kalmayın ayrıca arayın.
Hocam tam saat 10 gibi hatta sizin bu mesaji yazdiginiz saatte musteri temsilcisini arayip soylememe ragmen simdi bankamin mobil uygulamasindan kart sipariş takibi kisminda Troy olarak gozukuyor ve kart basim aşamasinda diyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yazık ki benzer durum benim de başıma gelmişti. Troy kullandırmak için extra bir çaba harcıyorlar. Ben de basım aşamasında fark etmiştim ama iptal edememiştim. Gelince kartı kabul etmeyip sıfırdan direkt VISA istedim. Tabii bunun için bir hafta falan daha fazla beklemem gerekti.Hocam tam saat 10 gibi hatta sizin bu mesaji yazdiginiz saatte musteri temsilcisini arayip soylememe ragmen simdi bankamin mobil uygulamasindan kart sipariş takibi kisminda Troy olarak gozukuyor ve kart basim aşamasinda diyor.