Detaylar
Kim cevapladı?klaizee
Yetkin
Üslüp hakkında bir şey söylemedim açıkcası, ben iade sürecinin uzun sürmesini anlattım.Ben onu bunu bilmem, bu uslüp ile böyle konuşulması yanlış. Alışmışsınız size üst perdeden konuşulmasına. Müşteriyi değil hep firmaları haklı bulmaya devam ettiğiniz sürece tepenize binmeye devam edecekler.
Ben onu bunu bilmem, bu uslüp ile böyle konuşulması yanlış. Alışmışsınız size üst perdeden konuşulmasına. Müşteriyi değil hep firmaları haklı bulmaya devam ettiğiniz sürece tepenize binmeye devam edecekler.
O zaman üslubu yanlıştı diye konu açıcaksın, sipariş ettim 30 dakika sonra iptal ettim param hemen gelmedi diye değil.
Benzer şeyi PCKolik'te yaşadım. 1 hafta inadına beklettiler, paramı iade etmediler.
Benzer şeyi PcKolik'te yaşadım. 1 hafta inadına beklettiler, paramı iade etmediler.
PcKolik haklıdır canım. Ne haddimize müşteri olarak haklı olalım. Vardır firma tanrıların bir bildiği.
Çok biliyorsanız kendi distrübitörlüğünüzü kurup ürünü kendi evinize postalayın o zaman.Ben onu bunu bilmem, bu uslüp ile böyle konuşulması yanlış. Alışmışsınız size üst perdeden konuşulmasına. Müşteriyi değil hep firmaları haklı bulmaya devam ettiğiniz sürece tepenize binmeye devam edecekler.
Saygılar.