Hepsiburada'nın da Trendyol kadar yerli yersiz desteğini biliyorum. Çoğunlukla Trendyol'dan bile kat kat iyiler fakat dediğim gibi saçma sapan sorun çıkartabiliyorlar. Amazon gerçekten bu konuda çok iyi kargo falan kaybolsa tekrardan ürün yolluyorlar sorgusuz sualsiz. Biraz daha bekleyin bence. Bu arada özel değilse hangi kamerayı aldınız marka model öğrenebilir miyim? Bende almak istiyorum biraz ilgim var bu aralar.
Benim de kamera konusunda pek bilgim yok hocam. İş arkadaşım önerdi. Canon eos r10. Bunlar giriş seviyesi sayılıyormuş. Elime geçerse yavaş yavaş öğreneceğim. Yaptığımız işlerin fotoğrafını çekmek için aldık ama her türlü kullanırım. Daha önce dijital Sony kameram vardı. Onu kullanmak çok basitti. Epey ucuza almıştım. Dükkana aldığımız stajyerlerden biri çaldı. Bunu boynumdan indirmem artık. :D

Haklısınız da gecikmesi önemli değil hocam. Hala kargonun verildiği şubede olması problem. İlk defa kargonun üç gün yerinde durduğunu gördüm. Yola çıkması ve operasyon merkezine ulaşması gerekiyordu. Sistem böyle işliyor. Şubeler şehirler arası transfer yapmıyor. Ürün pahalı bir kamera olduğu için içime şüphe düştü. Ürünü çalınan ve kaybolan sayısız insan var.

Hepsiburada'da aktarmada yazıyor mesela ama telefonda şubede olduğunu söylediler. DHL sitesinden kontrol ettiğimde de hiç hareket etmediği görülüyor. Bir de indirimli almıştım. İptal etsem indirim de patlayacak. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Eğer indirim meblası yüksek ise bence bekleyin bu haftayı da eğer yine gelmezse iptal edin olay zaten farklı kargo şirketinde patlamış direkt gelmemesi problem değil dediğim gibi operasyon gecikmiş olabilir.

Eğer indirim meblası yüksek ise bence bekleyin bu haftayı da eğer yine gelmezse iptal edin olay zaten farklı kargo şirketinde patlamış direkt gelmemesi problem değil dediğim gibi operasyon gecikmiş olabilir.
Hepsiburada az önce aradı. Kargonuz kaybolmuş veya çalınmış dedi. Para iadesi istemedim. Tekrar sipariş istedim. Onlar karşılıyor. Umarım bu sefer sorunsuz ulaşır.

Hepsiburada az önce aradı. Kargonuz kaybolmuş veya çalınmış dedi. Para iadesi istemedim. Tekrar sipariş istedim. Onlar karşılıyor. Umarım bu sefer sorunsuz ulaşır.
Sıkıntı çıkarmamışlar en azından çok iyi. Süreci yine takip edin eğer yine benzer şeyler olursa direkt müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.