Steamden oyun alınmama sebebi Steam mi? Sırf türk lirasi ile satıyor diye oyunu başlatmakta bile kötü olan bir launcher mı kullanalım.Tamam da eskiye göre şu an Steam'den oyun alabiliyor musun? Epic arayüzü berbat orası doğru tabii.
Detaylar
Kim cevapladı?Ben GOG bile dahil çoğundan oyun aldım, neresi daha uygunsa oradan alırım.Steamden oyun alınmama sebebi Steam mi? Sırf türk lirasi ile satıyor diye oyunu başlatmakta bile kötü olan bir launcher mı kullanalım.
Hiroo
Uzman
Ee? Napalım? Minettar olmak zorunda mıyım büyük bir şirkete? Zaten neredeyse verdiği tüm beleş oyunları halihazırda daha önce Amazon Prime ile önceden verilen oyunlar.
Ben indirim zamanını bekler ve Steam'i tercih ederim. Ki GOG'un Launcher'i Epicden çok çok daha iyi. Şuana kadar Epic Games den oyun hiç satın almadım ve hiç düşünmüyorum. Ki zaten Epic hiç de pc oyunculuğu için çalışıp çabalayan samimi bir şirket değil. Adamların tek derdi para para para. Zamanında tekelleşmeye bile çalıştılar hatta. Sırf beleş veriyor diye asla saygı duymayacağım bir şirket kendisi. Geçmişi hiç de temiz değil çünkü.Ben GOG bile dahil çoğundan oyun aldım, neresi daha uygunsa oradan alırım.
Hiroo
Uzman
Cümlede yanlış var. En başından beri döktürüyor. Güzel oyunlar veriyor hep.
Ya dostum neden bahsediyorsun? Sürekli beleş verilen oyunları verdi neredeyse 2 3 oyun hariç. Control zaten her sene 1 kere beleş oluyor, Batman serisi beleş olmuştu zaten daha önce. Dredge ise Amazon Prime verdi geçen ay. Daha saymamı ister misin? Burada oyunları eleştirmiyorum Epic Games'i eleştiriyorum.
Bence yine iyi gidiyor, sonraki oyunu son zaten o daha fena bir şeydir.
Hocam berbat gidiyor, dredge daha önce beleş verilen bir oyun, Batman oyunları da öyle, Control zaten her sene beleş veriliyor ve şimdi ise kingdom come yine aynı şekilde önceden beleş verilen bir oyun. Şu an rezalet bir durumdalar övülecek tarafları yok.
Ben de sevmiyorum zaten, çıkarttığı oyunları da sevmem ama ücretsiz oyun vermesi iyi. Ben bu oyunu almayı planlıyordum mesela.Ben indirim zamanını bekler ve Steam'i tercih ederim. Ki GOG'un Launcher'i Epicden çok çok daha iyi. Şuana kadar Epic Games den oyun hiç satın almadım ve hiç düşünmüyorum. Ki zaten Epic hiç de pc oyunculuğu için çalışıp çabalayan samimi bir şirket değil. Adamların tek derdi para para para. Zamanında tekelleşmeye bile çalıştılar hatta. Sırf beleş veriyor diye asla saygı duymayacağım bir şirket kendisi. Geçmişi hiç de temiz değil çünkü.
Benim için verdiği en iyi oyunlar; Kingdom Come: Deliverance, Sifu, Hot Wheels, Ghostrunner. Bunları açar oynarım kesinlikle.Hocam berbat gidiyor, dredge daha önce beleş verilen bir oyun, Batman oyunları da öyle, Control zaten her sene beleş veriliyor ve şimdi ise kingdom come yine aynı şekilde önceden beleş verilen bir oyun. Şu an rezalet bir durumdalar övülecek tarafları yok.
Benkogambit 1
Başarılı
Ben unutmadım : ( Ama full collectiondı iyi ki almışımSteam de 2 dolar olduğunda almayı unutmuştum, iyi ki unutmuşum.
HDDKullanıyorum 61
Üstün
Steam TL kullanıyor iken 10 TL'ye mi ne almıştım. Açıkçası Epic Games'i gram sevmiyorum. Bedava verdiler diye the outer world oynayayım dedim ama yok. Hizmet kalitesi leş. Ayrıca performans kaybı var mış gibi oluyor nedense. Ama yine de parası olmayanlar için iyidir.
Tamam sen alma ben alırım
Yeni konular
-
-
-
Oyun yapınca az para kazansak bile mali müşavire gidilir mi?
- RamKokusuSeven
-
-
-
-
-
10.000 TL bütçeye 80-100L Trecking sırt çantası önerisi
- PoseidonWhisper