Detaylar
Kim cevapladı?Evet kabullenecek ama eleştiri yapmaktan geri de durmayacak. Daha iyi hizmet isteyecek. Dandikliği kabul etmeyecek. Zaten Epic Games'in oyuncuları düşündüğü falan da yok. Tek dertleri Steamden oyuncu aşırmak 3 5 tane. Ben Epic Gamesde direkt oyunun geç açılma problemleri yaşadım. Mesela The Outer Worlds çok geç açılıyor. Sistem Gereksinimlerim hayli hayli yetmesine rağmen. Ayrıca wifi kullanımında da problemler yaşadım. Aynı Wi-Fi ile Steamden daha hızlı oyun indiriyorum. Daha oyunlara kullanıcı yorumu bile yok. En temel özellik olması lazımdı bunun. Cloud Save özelliği bile 2019 da geldi.Oyunu orijinal bir şekilde para vermeden oynamanın bir yolu var mı? Crack kullanmayan birisi mecbur kabullenecek. Bu arada bu arayüz'de nasıl bu kadar problem buluyorsunuz anlamıyorum 1-2 sefer dışında hiç problem yaşamadım.
Stebb 2
Yetkin
Band of Bastards, From the Ashes, A Woman's Lot dışındaki DLC'ler önemsiz. Bu üçü arasında en zevklisi Band of Bastards, diğer ikisi sıkabilir.Oynayan var mı? Varsa DLC'ler önemli mi veya hangi DLC'ler önemli yazarsa sevinirim.
Ata Tuğkan 62
Başarılı
Bu akşam RDR3 ve GTA6'yı aynanda verir demi abe? 
Ne doyumsuz bir milletiz.
Burak Birinci 7
Üstün
Band of Bastards, From the Ashes, A Woman's Lot dışındaki DLC'ler önemsiz. Bu üçü arasında en zevklisi Band of Bastards, diğer ikisi sıkabilir.
Band of Bastards ve The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon çok iyiydi. A Woman's Lot fena değil ama o kadar da önemli değil evet. Bir diğer DLC'de hazine olarak Warhorse zırhı veriyor ki baya güzel duruyor.
Stebb 2
Yetkin
Bana kalırsa sadece Band of Bastards yeterli, diğer iki bahsettiğim DLC birçok insanı sıkabilir. Oyunun büyük hayranı olduğum için şahsen onları da zevkle oynadım fakat herkes için geçerli değil belli ki, Steam incelemeleri olumsuz genel anlamda.Band of Bastards ve The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon çok iyiydi. A Woman's Lot fena değil ama o kadar da önemli değil evet. Bir diğer DLC'de hazine olarak Warhorse zırhı veriyor ki baya güzel duruyor.
Burak Birinci 7
Üstün
Bana kalırsa sadece Band of Bastards yeterli, diğer iki bahsettiğim DLC birçok insanı sıkabilir. Oyunun büyük hayranı olduğum için şahsen onları da zevkle oynadım fakat herkes için geçerli değil belli ki, Steam incelemeleri olumsuz genel anlamda.
İkinci oyun tam fiyatı verip, çıkar çıkmaz alacağım ilk oyun olacak gibi.