Normalde paralı olan bir içeriği ücretsiz ve kalıcı olarak almana izin veriyorlar aradaki farkı anlaman lazımdı F2p oyunlar zaten ücretsiz?
Senin anlamadığın şey ne biliyor musun? Ben sabahtan beri verdiği oyuna laf atmıyorum. Sunduğu hizmete laf atıyorum. Hala şunu yazdığına göre okumamışsın mesajları.

Senin anlamadığın şey ne biliyor musun? Ben sabahtan beri verdiği oyuna laf atmıyorum. Sunduğu hizmete laf atıyorum. Hala şunu yazdığına göre okumamışsın mesajları.

Aynı oyunu ücretsiz veren ve parayla satan iki platformu birbiri ile kıyaslıyorsun, crack ile orijinal oyunu kıyaslamak gibi bir şey bu. Oyunun ücretsiz olmasına rağmen servis için para ödeyip Steam tercih edeceksen saygı duyarım, fakat ücretsiz oyun konusunda Steam ile kıyaslaman saçma.

Aynı oyunu ücretsiz veren ve parayla satan iki platformu birbiri ile kıyaslıyorsun, crack ile orijinal oyunu kıyaslamak gibi bir şey bu. Oyunun ücretsiz olmasına rağmen servis için para ödeyip Steam tercih edeceksen saygı duyarım, fakat ücretsiz oyun konusunda Steam ile kıyaslaman saçma.
Hayır yine alakasız örnekler kullanıyorsun. Alakası bile yok dediklerimle. Epic Games oyunu ücretsizde alsan parayla da alsan aynı hizmeti veriyor. Sırf ücretsiz oyun dağıtıyor diye çok kötü bir arayüz ve launcher mı sunması lazım. Ben sizi hiç anlamıyorum. Asıl benim tarafımda olmanız lazım. Ben oyuncuları düşündüğümden eleştiri yapıyorum. Ama siz bu dandikliği kabullenmişsiniz gibi sanki.

Ama siz bu dandikliği kabullenmişsiniz gibi sanki.

Oyunu orijinal bir şekilde para vermeden oynamanın bir yolu var mı? Crack kullanmayan birisi mecbur kabullenecek. Bu arada bu arayüz'de nasıl bu kadar problem buluyorsunuz anlamıyorum 1-2 sefer dışında hiç problem yaşamadım.