Birkac yerde, burada bazı esnaflarda elektronik sigara satıldığını gordum. Istanbul'da nereden Smok IPX80 gibi kitler alabilirim, deneyimi olan var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Genelde çoğu tobacco shop'ta bulunuyor. Ümraniye'de Umut Tobacco var, gidemem derseniz sitesi de mevcut. Alışverişim oldu, güvenilirler. umuttobacco.com
Var mi bildiğiniz önerdiğiniz bir yer?
Genelde çoğu tobacco shop'ta bulunuyor. Ümraniye'de Umut Tobacco var, gidemem derseniz sitesi de mevcut. Alışverişim oldu, güvenilirler. umuttobacco.com
Giderim hocam, urunelr orijinal mi peki? Bir de nargile içim büyük kitler var mi?
jager
Becerikli
Var mi bildiğiniz önerdiğiniz bir yer?
Giderim hocam, urunelr orijinal mi peki? Bir de nargile içim büyük kitler var mi?
Bidiğim bir yer yok ama çakma ürün satanlarda var dikkatli olun
Nargileyi bilmiyorum. Orijinal urun gonderildi bana. Hakkinda da ayni sekilde yorumlar mevcut ancak ilerleyen zamanda kalitesinde dusus yasanmis olabilir, o konuda bir fikrim yok.Giderim hocam, urunelr orijinal mi peki? Bir de nargile içim büyük kitler var mi?
Nargileyi bilmiyorum. Orijinal urun gonderildi bana. Hakkinda da ayni sekilde yorumlar mevcut ancak ilerleyen zamanda kalitesinde dusus yasanmis olabilir, o konuda bir fikrim yok.
Ben en iyisi Dogubank'a bakayım hocam.
@jager @sickboyrari
Arkadaşlar, orijinal Smok X Priv Solo Kit aldim. Güzel, guncel bir cihaz.
Son düzenleme:
Hayirli olsun, kaca aldiniz? Keyifli tutturmeler.Arkadaşlar, orijinal Smok X Priv Solo Kit aldim. Güzel, guncel bir cihaz.
3.150 hocam. Teşekkür ediyorum, likit almıştım hic beğenmedim midem bulandı. Doğru likiti bulana kadar ömür gececek gibi.