Araştırdım hocam. Cidden kötü şeyler var mış.Araştır, ben bu ölen şey hakkında bilgi vermek istemiyorum.
Hocam araştırdım hayatını kaybeden kişiyi pek iyi değilmiş ben bile tiksindim.Teröristler için "hayatını kaybetti" terimi kullanılmaz.
Araştırdım hocam. Cidden kötü şeyler var mış.Araştır, ben bu ölen şey hakkında bilgi vermek istemiyorum.
Hocam araştırdım hayatını kaybeden kişiyi pek iyi değilmiş ben bile tiksindim.Teröristler için "hayatını kaybetti" terimi kullanılmaz.
Yoğun bakımın 18 gün sürmesine.
Sen rahat yaşa diye bu ülke uğruna can verecek insanlar var. Bu arkadaş nasıl konuşmuş peki bir bakalım...Vefat eden kişinin arkasından böyle demek kötü değil mi? Kişiyi tanımıyorum kötü birisi miydi?
HDP'nin "ılımlı" denen kesmindendi. Siyasi yolla özerklik isteyen gruptandı kısaca. Galiba Ahmet Taner Kışlalı'nın Kemalizm, laiklik ve demokrasi kitabında geçen kesimden idi. Şahsi olarak savunmasında (terörizm faaliyetini desteklemiyor ise) sakınca görmüyorum.Bu adam öldü diye neden seviniyorlar anlamıyorum. Malum partiye yakın diye mi?
Hakim değilim pek. Adamı da tanımam zaten.
Nasıl birisi olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın lütfen.HDP'nin "ılımlı" denen kesmindendi. Siyasi yolla özerklik isteyen gruptandı kısaca. Galiba Ahmet Taner Kışlalı'nın Kemalizm, laiklik ve demokrasi kitabında geçen kesimden idi. Şahsi olarak savunmasında (terörizm faaliyetini desteklemiyor ise) sakınca görmüyorum.
Vefat eden kişinin arkasından böyle demek kötü değil mi? Kişiyi tanımıyorum kötü birisi miydi?
Troll hesap, problem yok.Nasıl ot gibi yaşamayı başarıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Hiç haber de mi izlemiyorsunuz?