Tayfa katliam. Tam anlamıyla.
Detaylar
Kim cevapladı?Belliydi zaten, gereksiz yere yoğun bakım odalarını işgal etti t*rörist. Aort damarı yırtılan birinin yaşama ihtimali yoktu, gerçi R*E yaşasaydı ne yapıp eder yaşatırlardı da, neyse. Konumuz bu değil.
Forumda bu herifin bir t*rörist olduğunu söyleyip, üzülmeyen, aksine sevinenleri görmek içimi rahatlattı, Instagram'a dikkat edin, fena manüplasyonlar dönüyor, bunları Now'ın Instagram sayfasında görmem de üzücü.
Forumda bu herifin bir t*rörist olduğunu söyleyip, üzülmeyen, aksine sevinenleri görmek içimi rahatlattı, Instagram'a dikkat edin, fena manüplasyonlar dönüyor, bunları Now'ın Instagram sayfasında görmem de üzücü.
KökBilgi
Uzman
Millete örgütü üzerine salmakla tehdit eden t*röristin teki, meclistekilerin her birinin altını kazısan meclise polis kordonu çekmek zorunda kalırsın. Ben meclistekilerin ne hıyrını görmüşem.Kendisi Cumhuriyet'in ne faydasını gördüm diyen birisiydi. Ne hikmetse Cumhuriyet'in faydasını görmüyor ama Atatürk'ün kurduğu mecliste görev alıp milletvekilliği görevini yaptı.Ölmesine üzülmedim.